Andreea Bănică este o cântăreață în vârstă de 42 de ani. Blondina are o familie foarte frumoasă și este extrem de apreciată de fanii săi pentru acest aspect. În această seară, vedeta a vorbit cu publicul său prin intermediul Instastory-urilor. Aceasta a răspuns la curiozitățile celor care o urmăresc.

Întrebată de un internaut care este relația cu soacra ei, vedeta a mărturisit că cele două se înțeleg bine. De dragul soțului ei, frumoasa blondă s-a integrat foarte bine în familia acestuia. Artista este cunoscută drept o familistă convinsă.

„Mă înțeleg foarte bine cu soacra mea. Sunt o fire care îmi iubesc foare mult familia și atunci, de multe ori, mai las din lucruri…de la mine, așa. Poate că și ea la fel, de aceea ne înțelegem atât de bine”, a mărturisit vedeta într-un filmuleț postat pe contul de Instagram.

Andreea Bănică are o relație extraordinară și cu nașii ei de cununie. Artista este de părere că toți finii trebuie să aibă o relație strânsă cu nașii lor, să vorbească zilnic și se sfătuiască reciproc.

Cine este soțul Andreei Bănică?

Lucian Mitrea este bărbatul alături de care, Andreea Bănică are doi coii: Sofia și Noah. Aceștia sunt căsătoriți de 12 ani și au o relație de mai bine de două decenii. Cei doi sunt împreună încă din timpul liceului și s-au cunoscut la balul bobocilor. Omul de afaceri este primul și singurul bărbat din viața vedetei, iar ea este foarte mândră de acest aspect.

Andreea Bănică, dezvăluiri despre relația cu soacra: „Las de la mine”

Absolvent al Universității de Drept, bărbatul nu profesează în domeniu, ci se ocupă de proiectele soției sale. Lucian Mitrea este manager-ul Andreei, dar și al lui Smiley. Pe lângă impresariat, acesta are și afaceri cu imobiliare.

Andreea și soțul ei au muncit împreună pentru a le asigura copiilor lor o viață bună. Amândoi se implică foarte mult în educația micuților lor și sunt niște părinți dedicați. Creșterea lui Noah și a Sofiei îi preocupă cel mai mult, ambii soți făcând din familia lor o prioritate.