Andreea Bănică, în vârstă de 45 de ani, una dintre cele mai de succes artiste din România, a fost invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, unde a ales să abordeze o temă sensibilă – relația tragică pe care a avut-o cu tatăl ei, care și-a neglijat familia și a avut probleme serioase legate de alcool. Cu lacrimi în ochi, artista a împărtășit povestea cutremurătoare a momentului când tatăl ei s-a stins din viață și impactul pe care acest eveniment l-a avut asupra vieții sale.

Copilărie marcată de violență și instabilitate

Andreea Bănică a adus în discuție povestea sa de viață, dezvăluind că a avut o copilărie extrem de dificilă, dominată de violență și instabilitate din partea tatălui ei. Artista a mărturisit că bărbatul era afectat de probleme de sănătate și se confrunta cu dependența de alcool, ceea ce a dus la tulburări grave în familia lor. Din păcate, tatăl Andreei s-a stins din viață în mod prematur, când artista avea doar 21 de ani.

Cu ochii în lacrimi, Andreea Bănică și-a amintit ziua în care a primit vestea tragică a morții tatălui său. În acea zi, artista se pregătea să participe la aniversarea lui Liviu Vârciu, prieten apropiat al familiei. Însă, telefonul mamei sale a schimbat totul. Mama Andreei a sunat-o și i-a transmis devastatoarea veste a trecerii tatălui în neființă. Soțul artistei, Lucian Mitrea, a fost alături de ea în acele momente cumplite și au mers împreună la Eforie Sud, locul în care au avut loc funeraliile.

Andreea Bănică, detalii șocante despre decesul tatălui său: Salvarea nu a vrut să îl ia la spital. Dacă l-ar fi luat, astăzi ar mai fi trăit! social media

Detalii despre momentul tragic

Andreea Bănică a împărtășit povestea dramatică a felului în care a aflat de moartea tatălui său. În momentul în care a primit telefonul de la mama sa, artista era îmbrăcată în roșu și se machia pentru petrecerea lui Liviu Vârciu.

Vestea i-a provocat un șoc puternic, iar în drum spre casă, soțul său a preluat conducerea și a încercat să o consoleze. Ajunși la Eforie Sud, Andreea a văzut trupul tatălui său în sicriu și a aflat detalii despre cauza tragică a morții.

Detalii despre deces

Tatăl Andreei Bănică a întâmpinat un accident grav, în urma căruia s-a lovit puternic în zona capului. Din păcate, bărbatul nu a fost preluat de Serviciul de Ambulanță, deoarece se afla în stare de ebrietate. În lipsa îngrijirilor medicale, acesta a decedat în propria locuință.

Artista a dezvăluit că accidentul s-a produs în urma unei altercații cu un vecin, iar lovitura puternică la cap a provocat sângerarea creierului, ceea ce a dus la pierderea vieții tatălui său.