Andreea Bănică își amintește și acum cu lacrimi în ochi acel moment.

Andreea Bănică a ajuns, în prezent, să se bucure de succes mai mult ca niciodată. Artista a muncit din greu pentru tot ceea ce are azi și este mândră de puterea și ambiția ei. Totuși, de-a lungul timpului, vedeta a învățat că viața are și părți mai puțin bune, iar unele dintre ele au marcat-o pe viață.

Andreea Bănică este una dintre veteranele muzicii românești. Blondina scria istorie, iar piesele ei treceau granițele încă de pe vremea când alți colegi de-ai ei nici nu visau asta. Încă de mică, Andreea a fost extrem de ambițioasă și, atunci când a avut ceva în minte, nu s-a lăsat până nu a obținut.

Andreea a făcut mereu ravagii datorită frumuseții sale. Vedeta recunoaște că asta nu este mereu un atuu și că se poate transforma cu ușurință în defect. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Andreea Bănică a vorbit pentru prima dată despre abuzurile pe care le-a suferit în liceu.

Andreea Bănică, declarații halucinante. Artista a fost hărtuiță sexual în școală și a ținut totul ascuns de tatăl ei
Instagram

Liceul a fost o perioadă traumatizantă pentru Andreea Bănică

Artista și-a amintit cum anumite vorbe sau gesturi venite din partea unor profesori putea fi traduse cu ușurință ca fiind hărțuiri sexuale. Andreei nu i-a fost deloc ușor să vorbească despre asta, mai ales că a trebuit să țină asta ascuns de tatăl ei.

„A fost un episod foarte urât, m-am speriat tare. Mi-am cerut voie să merg la baie, tremuram din toate încheieturile, nu mai puteam să mă adun. Fiind și mică și necoaptă la minte, nici nu știam cum să procedez, mi-am pus tot felul de întrebări. A văzut profesorul că m-am pierdut cu firea și că nu mai poate să facă nimic cu mine. Mi-a dat voie să plec. Eu, așa cum învățasem de la părinții mei, eram un copil supus, cu rușine. 

Am ajuns acasă, i-am spus mamei mele tot, tremurând. A fost drumul un coșmar! Nu știam cum să mă ascund să nu vadă tata emoția. I-am spus mamei mele și atunci ea mi-a spus <<să nu-i spui tatălui tău că va ieși foarte rău. Se duce și îl omoară>>”, i-a declarat Andreea Bănică lui Denise Rifai.

Din păcate, chinul nu s-a terminat aici pentru artistă. Tot în timpul liceului, experiența neplăcută s-a repetat, de data asta, cu un alt profesor. Andreea și-a dat imediat seama ce intenții are profesorul respectiv și nu le-a dat deloc curs.

„Și a doua oară a fost tot în liceu, când un profesor m-a scos la tablă. Aveam o fustă lungă, până la glezne și mi-a spus să ridic de fustă mai sus. El m-a pus să scriu sus, la începutul tablei, să mă întind, ca să vadă mai multe lucruri. În momentul acela, mi-am dat seama ce vrea profesorul acela să fac, dar n-am făcut”, a spus Andreea Bănică în cadrul emisiunii menționate.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.