Andreea Bănică este una dintre veteranele muzicii.

De-a lungul timpului, vedeta a trăit și le-a văzut pe toate. Mai mult sau mai puțin, toate evenimentele din viața ei și-a pus amprenta asupra sa. Și cum nu toate au fost fericite, Andreea a ajuns, la un moment dat, să sufere de depresie.

Andreea Bănică a fost mereu sinceră cu fanii ei. Artista nu a vrut niciodată să contureze o imagine falsă asupra vieții sale și, tocmai de aceea, a decis să fie transparentă. Vedeta a vrut să transmită faptul că este ok să ai momente mai puțin plăcute sau momente în care vrei să fii tu cu tine. Deși fanii ei cred că știu totul despre ea, acuma. fost pentru prima dată când vedeta a povestit despre episoadele de depresie.

La un moment dat, blondina s-a simțit copleșită de tot ceea ce i se întâmplă. Fără să își dea seama, artista a ajuns să se lupte cu depresia. Din fericire, a avut suficientă putere pentru a se vindeca de una singură și nu a apelat deloc la ajutor. Acum, privind retrospectiv, nu știe dacă a fost cea mai bună alegere, dar sigur a ajutat-o.

Andreea Bănică, declarații despre cele mai grele momente din viața ei. „Tata și-a dorit să devin mare om”
social media

Andreea Bălan, putere de autovindecare

Cel mai mult în procesul de vindecare a ajutat-o gândul către tatăl ei. Bărbatul a decedat demult, însă artista se gândește mereu la el și îi dă putere. Înainte de a se stinge din viață, Andreea Bănică i-a promis tatălui ei că va fi mereu puternică și că nu îl va dezamăgi niciodată.

„Cu toții avem. Nu există oameni fără probleme. Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe. Tot la mine am apelat ca să depășesc momentele urâte… Autosugestia este cea mai bună. Mi-a spus mereu că trebuie să merg mai departe!”, a declarat Andreea, potrivit SpyNews.