Andreea Bănică se află pe mâinile medicilor în aceste momente. Fanii artistei s-au alarmat și au fost de-a dreptul surprinși să o vadă pe artistă pe patul de spital după ce chiar ea a publicat o imagine în care se poate observa că are o branulă la mână.

Andreea Bănică nu mai are nevoie de nicio prezentare! Diva este mereu în centrul atenției, iar fanii o admiră și o apreciază pentru talentul său. Se mândrește cu o carieră așa cum mulți și-ar dori și, mai mult decât atât, are o familie foarte frumoasă și unită pentru care este recunoscătoare tot timpul. Cu puțin timp în urmă, însă, cântăreața a panicat pe toată lumea după ce a postat pe Instagram o fotografie din spital.

Andreea Bănică, pe patul de spital

Andreea Bănică își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Acum câteva zeci de minute, internauții au putut vedea că artista a publicat la InstaStory o fotografie din spital.

Având în vedere emoticonul trist pe care l-a adăugat în postare, ne dăm seama de faptul că Andreea Bănică nu este deloc într-o stare bună. Pentru moment, nici artista, nici soțul ei nu au oferit detalii despre această situație.

Andreea Bănică, de urgență la spital! Ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente / FOTO
spynews.ro

Nu este prima dată în care Andreea Bănică ajunge la spital

Acum câteva luni, Andreea Bănică a ajuns pe mâinile medicilor după ce a fost nevoită să facă o operație la nas. Artista a apelat la această intervenție din nevoie, având în vedere că a amânat momentul cât a putut de mult.

„Urmează să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine.

Eu am probleme foarte mari, respir greu și dacă e frig, și dacă e cald. Nu suport nici aerul condiționat că mi se înfundă nasul. Pe lângă faptul că am o deviație de sept, am și cornetele mărite.”, dezvăluia cântăreața în trecut.