Andreea Bănică arată excepțional la cei 44 de ani.

Andreea Bănică se bucură de o vacanță binemeritată. În același timp, vedeta își bucură și fanii care o urmăresc, pe rețelele de socializare, cu cele mai incendiare poze. Vedeta sexy s-a lăsat filmată pe yacht, iar fanii au reacționat imediar cu complimente și aprecieri. Iată cum s-a afișat artista în mediul online. 

Andreea Bănică profită de căldura de afară și astfel a plecat, împreună cu familia sa, într-o vacanță binemeritată. Vedeta iubește la nebunie marea, fiind totodată născută în Eforie Nord. Însă, de această dată, artista nu a mai ales să meargă pe litoralul românesc. Ea a ales o destinație foarte populară din Europa. Cu toate că este în vacanță, diva nu a uitat de urmăritorii ei de pe rețelele de socializare și îi ține la curent pe aceștia cu mai tot ce face în concediu.

Cântăreața și-a etalat talia de viespe pe rețelele de socializare. Iată în ce ipostaze s-a filmat artista.

Andreea Bănică, apariție incendiară în costum de baie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Recent, cântăreața a ales să-ți etaleze corpul în cel mai sexy costum de baie. Nu spunem noi asta, ci filmulețele și videourile postate de ea pe rețelele de socializare sunt dovada vie în acest sens. Un ultim filmuleț postat pe contul ei personal de Instagram a atras atenția cel mai mult. Vedeta și-a etalat coprul bine lucrat ppe yacht și s-a filmat în timp ce se răcorea cu un duș. Desigur, fanii nu au putut trece cu vederea peste acest filmuleț incendiar și au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

„Perfectă”, „Superbă ești”, „Frumusețe”, „Splendidă”, „Super sexy” au fost doar câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit la postare.

De asemenea, Andreea Bănică a mărturisit faptul că este în Sardinia, alături de familia sa. Vedeta pur și simplu s-a îndrăgostit de acel loc.

„Ne-am îndrăgostit de Sardinia deși stiam din auzite că este tare frumos. Dacă vă doriți o vacanță atunci, această destinație trebuie să fie pe lista voastră. Peisajele sunt de vis, apa cristalină, plajele de o frumusețe rară, iar mâncarea pentru gurmanzi este ceea ce trebuie. Noi vom reveni!”, a scris Andreea Bănică, pe Instagram, în dreptul unei postări de acum câteva zile.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.