Andreea Bănică, aniversare de vis! Pentru cine a organizat totul?

Andreea Bănică și-a dori că fiica ei să aibă atunci când împlinește frumoasă vârstă de 11 ani o petrecere unică. Vedetă și-a pus curtea la bătaie pentru a o transmorma într-un decor desprin din poveștile cu zane. Micuța Sofia a avut parte de decoruri colorate, prăjituri fine și cadouri scumpe. Pentru a marca momentul și a fi în ton cu decorul, Andree i-a ales fetiței sale și o ținută de vis. Că o mică prințesă, Sofia a petrecut în grădina casei.

Astfel, în vila soților Bănică aflată la Cernica a afost un adevărat motiv de sărbătoare în acest weekend.Cei doi soți au în spte un istoric al relației aproape de negăsit în showbiz-ul românesc. De aproape trei decenii au același drum, iar familia lor a fost binecuvântată cu doi copii. Andreea a mărturisit că la începutul relației cu soțul ei și-au dorit să aibă o fetiță și visul lor s-a împlinit.

”Ne-am dorit-o mult pe Sofia. Aveam niște vecini care aveau o fetiță absolut adorabilă și cumva ne-au impulsionat și pe noi.” a mărturisit artista.

Andreea Bănică nu a avut o viață extrem de ușoară. Vedeta a povestit că a avut o copilărie frumoasă. Totul s-a schimbat când și-a pierdut ambii părinți. Tatăl artistei a trecut în neființă când Andreea avea doar 20 de ani. Ulterior și mama vedetei a avut aceeași soarta după lupta cu o boală cruntă cu cancerul esofagian. Această mărturisește solistă a fost drama vieții ei, faptul că a aramas fără ființă cea mai dragă producându-oi o suferință uriașă.

 

Lasă un răspuns

Meteo 11 mai. Cum va fi vremea în această săptămână.

sursa foto: mirror.com

Uluitor! Ce i-a cerut o româncă faimosului Simon Colwel