Andreea Bănică este o femeie frumoasă, cu un trup de invidiat. Vedeta reueșește să atragă toate priviririle asupra sa pe oriunde ar merge. Ținutele pe care le alege îi pun foarte bine în evidență, de fiecare dată, corpul bine făcut. Din acest motiv, multă lume crede că a ajuns pe mâna medicilor esteticieni.

Andreea Bănică nu s-a operat niciodată

Andreea Bănică este o femeie foarte frumoasă și se poate mândri cu un trup de invidiat chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe. Formele sale voluptoase dau peste cap orice bărbat, iar vedeta ne-a demonstart de-a lungul timpului că vârsta nu reprezintă decât un număr în cazul ei.

Vedetei i s-a cerut să posteze o imagine dinainte de intervențiile estetice. Ea nu a postat o astfel de imagine, nu pentru că nu ar fi vrut, ci pentru că nu avea ce. Andreea Bănică susține că nu a apelat niciodată la bisturiu. Este frumoasă de la mama natură și nu are de gând să se se opereze nici în viitorul apropiat.

De-a lungul timpului, mulți și-au dat cu părerea despre acest aspect. Unii nu o cred deloc, dar ea își susține părerea până în pânzele albe. Blondina a mărturisit că este gata în orice moment să le demonstreze gurilor rele că nu a apelat niciodată la operațiile estetice, pentru a se simți mai bine în pielea ei.

Este de părere că persoanele care fac astfel de afirmații sunt doar răutăcioase și nimic mai mult. La cei 42 de ani de ani ai ei, vedeta nu își arată vârsta deloc și este mândră de aspectul ei fizic. În plus, este fericită că nu a avut nevoie de operații. Așadar, adevărul este că frumoasa cântăreață nu s-a operat niciodată și nici nu o va face vreodată, pentru că nu este complexată de felul în care arată.

 

Andreea Bănică a spus tot adevărul despre operațiile estetice pe care le are: “Deja asta sună a răutate”

“Deja asta sună a răutate. Oricând vreți, sunt dispusă să mă vadă orice doctor estetician să vă spună ceea ce nu vreți să auziți. Probabil că într-o lume plină de femei operate (bravo lor) e greu să se mai găsească câteva una neoperată! Când voi intra și eu în rândul celor operate ce o să mai spuneți? Nu am operații și sunt tare mândră că am ajuns la 42 așa frumos și simplu.“, a menționat ea.