Andreea Bănică s-a deschis din nou în fața fanilor ei și le-a oferit detalii intime, neștiute până acum despre starea ei de sănătate. În ciuda faptului că este vorba despre un subiect care o sensibilizează, a reușit să transmită mesajul destul de delicat internauților.

Andreea Bănică, alături de alte vedete de la noi din țară, reprezintă o femeie model, care a știut cum să îmbine viața de familie cu viața profesională, astfel încât să nu neglijeze nicio parte și nimeni din jurul ei să nu aibă de suferit. Este iubită de fani datorită talentului ei, frumuseții, dar și datorită sincerității cu care defilează de fiecare dată.

Viața a înzestrat-o cu o familie cum orice femeie și-ar dori, o carieră de succes, dar și cu o frumusețe aparte. În ochii multora, ar părea că are o viață perfectă, că nimic nu îi lipsește și că nu are nicio grijă. În realitate, însă, și ea este om și se confruntă cu diferite probleme, despre una dintre ele a vorbit chiar pe rețelele de socializare în fața fanilor ei.

Andreea Bănică, problemă serioasă de sănătate

Se pare că în urma celor două sarcini, corpul Andreei Bălan nu a mai fost niciodată la fel. Mai exact, după prima naștere în care a adus-o pe lume pe micuța Sofia, frumoasa artistă a experimentat pe propria piele ceea ce înseamnă dereglări hormonale. De atunci, artista depune eforturi considerabile pentru a se păstra pe linia de plutire, fiind foarte atentă la tot ceea ce bagă în gură.

„După cele două nașteri, de fapt, după prima naștere, corpul meu a luat-o puțin razna. Am întâmpinat niște probleme hormonale. După asta am încercat să descopăr problemele, iau tratament de atunci, de vreo 5-6 ani de zile. Ulterior l-am făcut pe Noah, a fost un noroc. Ideea e că am început să am un regim de viață sănătos”, a spus Andreea Bănică la InstaStory.

Andreea Bănică a recunoscut că suferă de această boală care a apărut după ce a născut! ”Sunt pe tratament de 6 ani”

 

Andreea Bănică, sub tratament de aproximativ 6 ani

Aceste dereglări hormonale se manifestă mai ales în ceea ce privește numărul kilogramelor. Nu mai este la prima tinerețe, iar această problemă medicală o jenează destul de tare, după cum mărturisește. Kilogramele se depun mult mai repde și depune eforturi considerabile pentru a slăbi atunci când exagerează câteva zile cu mâncarea.

„Văzând pe corpul meu că organismul meu nu mai răspunde atât de ușor la orice fel de mâncare și că se depune imediat pe umeri, pe brațe, pe abdomen, iar eu întotdeauna am avut mâinile subțiri, și că începusem să am niște dereglări foarte mari hormonale am luat atitudine, am fost la doctor, mi s-a prescris tratament, de atunci sunt pe tratament. La fiecare 6 luni merg la control. Nu este ușor”, a continuat vedeta.

„De vreo 5-6 ani de zile sunt atentă la ceea ce mănânc, la ce bag în gură. Clar, se vede pe corpul meu. Nu mai pot să mănânc orice. Dacă fac exces 2-3 zile după aceea tot eu trag și am de suferit și muncesc foarte mult pentru asta. (…) Regimul meu de viață e bazat pe un calcul de calorii”, a adăugat artista.