Andreea Bănică a fost ținta internauților. Vedeta a fost criticată asupru de către fani. Aceștia sunt de părere că vedeta a abuzat în ultima vreme de intervențiile medicului estetician. Iată ce părere are Andreea Bănică despre acest lucru.

La cei 43 de ani ai săi, Andreea Bănică arată impecabil. Vedeta are mereu grijă de felul în care arată. Însă, în ultima perioadă, fanii au acuzat-o că s-a transformat mult în ultima perioadă. Și asta datorită intervențiilor chirurgicale estetice. Pe pagina ei personală de Instagram au ajuns mai multe reacții negative legate de imaginea sa.

Astfel, vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a ales să le răspundă internauților care au criticat-o.

„Nu am operații estetice, ar trebui să se vadă peste tot, unde este tras ceva, unde am o linie, o tăietură, o cusătură. Nu am! Merg la tratamente din când în când, tocmai pentru a-mi întreține pielea, tenul, fața, frumusețea.

Pentru că asta-mi doresc tare mult, să îmbătrânesc frumos, nu urât și nu operată”, a spus Andreea Bănică.

social media

Andreea Bănică, acuzată de internauți

Mai mult, Andreea Bănică a ținut să le mai transmită încă un mesaj internauților care au luat-o în vizor pentru aspectul ei fizic. Ea le-a mărturisit că au probleme personale mari, iar de acolo aceștia își varsă frustrările pe cei din jurul lor.

„Nu știu de ce se comportă așa, nu înțeleg problemele lor, frustrările lor. Consider că aceste femei, care comentează, e clar că au ceva probleme, în trecut, în prezent, e clar că au nevoie de ajutor. (…) Bravo lor, bravo celor care au curajul să meargă să își facă niște tratamente, să se întrețină, să fie frumoase, să fie plăcute.

Ceea ce faceți bine, faceți pentru voi, pentru soții voștri. Ar trebui să vă dea de gândit ceea ce vă spun eu și să lăsați comentariile inutile. Vă pierdeți vremea inutil, vă încărcați numai cu frustrări. Luați exemplu bun. Nu mergeți la doctor doar când vă doare ceva, mergeți și verificați pielea, tenul, alegeți ce este mai bun pentru voi. Faceți ceea ce vă place mai mult și veți fi fericite”, a mai adăugat celebra artistă.