Află ce a spus vedeta despre boala secolului.

Le vedem pe micile ecrane zâmbitoare, însă, în suflet este posibil să ascundă o mare durere. Este și cazul Andreei Bănică! Artista a trecut printr-un episod de depresie.

În ciuda momentelor dificile pe care le-a avut de-a lungul vieții sale, Andreea Bănică mărturisește că a avut resursele necesare interioare pentru a depăși obstacolele. Ori de câte ori îi era greu, gândul artistei se îndrepta către tatăl său trecut în neființă.

După ce a adus-o pe lume pe fiica sa, gândul încurajator al Andreei Bănică atunci când îi era greu, era că trebuie să meargă mai departe pentru familia sa. Indiferent de circumstanțe!

Andreea Bănică: „Viața este un trebuie pentru mine”

Sursa: Social media

„Cu toții avem. Nu există oameni fără probleme. Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe. Tot la mine am apelat ca să depășesc momentele urate… Autosugestia este cea mai bună. Mi-a spus mereu că trebuie să merg mai departe!

Tot timpul mă gândeam la tata care și-a dorit mereu să devin mare om. După ce am născut, ori de câte ori aveam probleme îmi spuneam că trebuie să merg mai departe pentru familia, copiii mei! Viața este un „trebuie” pentru mine!” a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare

De departe, cel mai greu moment pentru Andreea Bănică a fost cel în care și-a pierdut tatăl. Artista regretă din tot sufletul că nu a putut să o vadă îmbrăcată în rochie de mireasă în cea mai importantă zi a vieții sale. De asemenea, Andreea Bănică și-ar fi dorit că tatăl său să-i fi putut cunoaște copiii.

„Cel mai mare regret al meu este că nu au putut să mă vadă mireasă, nu mi-au cunoscut copiii și că nu i-am avut lângă mine în momentele importante din viața mea.” mărturisea Andreea Bănică pe canalul său de Youtube.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.