Andreea Bănică are lumea la picioare atunci când ține microfonul în mână, iar talentul său de a cânta se contopește de minune cu frumusețea ei ieșită din comun. Are un corp tras prin inel, iar fanii se întrabă cum de reușește să fie mereu în formă având în vedere că este și mamă. Vedeta s-a destăinuit urmăritorilor ei și le-a spus cum stau lucrurile, de fapt, și ce face pentru a-și menține un corp de vis.

Andreea Bănică nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Se mândrește cu o carieră de vis și cu o familie pe care și-ar dori-o oricine. Artista este dovada vie a faptului că vârsta este doar un număr și că poate arăta demențial chiar dacă nu mai e o puștoaică de 20 de ani.

Ce face Andreea Bănică pentru a avea un trup de vis

Andreea Bănică știe faptul că un corp impecabil se întreține cu eforturi. Ține cont de mâncarea pe care o cosumă și face sacrificii pentru a-și păstra silueta perfectă. Fanele o întreabă adesea cum de reușește să se mențină mereu în cea mai bună formă, iar ea nu a ezitat și le-a răspuns.

Andreea Bănică a dezvăluit secretul care o întinerește pe zi ce trece! Vedeta a spus tot adevărul / FOTO

 

Andreea Bănică a dezvăluit secretul care o întinerește pe zi ce trece! Vedeta a spus tot adevărul / FOTO

Se pare că vedeta le-a oferit acestora toate detaliile de care au nevoie. Andreea Bănică nu face rabat de la masaj, pune foarte mare accent pe consumul de apă și nu uită niciodată să facă mișcare.

Pentru a le face o demonstrație ca la carte celor care sunt interesați de stilul ei de viață, aceasta a publicat imagini chiar din timpul ședinței de masaj. În ciuda faptului că are foarte multe lucruri de făcut atât în pan profesional, cât și acasă, Andreea Bănică nu se neglijează și face de fiecare dată ceea ce este bine pentru a arăta impecabil.

Se pare că Andreea Bănică este o fană înrăită a masajului. Pe lângă faptul că o ajută să-și întrețină aspectul tânăr al pielii, are parte și de câteva momente de relaxare pe cinste.