Andreea Bănică este printre cele mai iubite cântărețe din România. Dar puțini sunt cei care știu cât de greu a fost acest drum pentru ea.

Artista a fost invitată recent în cadrul emisiunii „Duet”, moderată de Alexandra Ungureanu pe YouTube. Andreea Bănică a vorbit despre perioada copilăriei sale și a dezvăluit amănunte mai puțin știute din viața și cariera ei.

Au făcut-o mai puternică

 Andreea Bănică a avut un început de carieră cumplit. Cântăreața a mărturisit  prin ce a trecut
Instagram

„Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi. Atunci când cântam despre cer, trebuia să arăt cer. Dacă nu arătam cer și arătam pământ din greșeală, nu vrei să știi cum mi-o luam. Multe din aceste lucruri m-au ajutat ca om, m-au făcut puternică, dar în același timp mi-au creat frustrări și probabil că, la un moment dat, trebuia să apelez și eu la un specialist, care să mă ajute să trec peste acea perioadă. Nu am avut timp. Sunt foarte multe adunate și e foarte greu. Trebuie foarte mult timp pentru asta.”, a declarat Andreea Bănică.

Pentru Andreea niciodată nu au fost importanți banii. A iubit să cântă încă de când era mică, iar asta era cel mai important.

 „Să știi că nu am fost niciodată disperate să avem nu știu ce preț. Am cântat și pe mai puțin și pe mai mult, pe 300, 800, 1000 și pe 3000, 5000. Eu nu am avut probleme de genul acesta, pentru că decât deloc e bine și puțin. rimii bani au fost… acum sunt 8 lei de persoană. Luam destule. Era bine pentru noi neavând nimic. Eram în trupa Exotic și aveam 8 lei de fiecare. Eu, Claudia, Julia, Lucian și Costi. 8 lei fiecare luam. Cânta Julia mea la telefon, în loc de microfon, pentru că nu aveam microfoane pentru toată lumea. Cântam pe birouri, la boxe micuțe. Din primii bani mi-am luat material pentru costumele de scenă.”, a mărturisit Andeeea Bănică pentru sursa menționată.