Andreea Bănică se confruntă cu o problemă de sănătate pe care nu o ai poate amâna, așa că este nevoită să ajungă direct pe masa de operație. Concret, frumoasa artistă suferă de deviație de sept, iar în data de 1 iunie va fi programamtă pentru a scăpa de această problemă medicală. Se pare că din cauza fricii, artista a tot amânat această intervenție medicală de mai bine de cinci ani de zile, însă lucrurile nu mai pot merge în acest fel de acum înainte.

Andreea Bănică șia luat inima în dinți și a decis să facă pasul cel mare de scăpa de problema de respirație de care sufră de ani buni de zile. Chiar dacă această problemă i-a dat bătăi de cap atât de mult timp, până acum nu a rezolvat aceasă problemă din cauză că frica nu i-a dat pace. Lucrurile nu mai pot fi amânate, așa că blondina va fi supusă unei intervenții chirurgicale în data de 1 iunie.

Andreea Bănică a făcut anunțul pe Instagram

Andreea Bănică le-a povestit fanilor ei din mediul online despre problema de sănătate cu care se confruntă și că, din nefericire, din cauza dificultăților pe care le întâmpină la respirație nu mai poate amâna această intervenție, oricât de mult și-ar dori să evite această problemă.

„Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac. (…) Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă…. Până la urmă m-am hotărât … mi-e frică”, a explicat artista.

Andreea Bănică a ajuns pe mâinile medicilor, direct la operație! ”Nu mai poate fi amânată”

Andreea Bănică are parte de toată susținerea familiei ei și, chiar dacă recunoaște că gândul că va avea parte de o operație îi dă fiori de-a binelea, este profund recunoascătoare că are familia lângă ea și o îmbărbătează. Mai mult decât atât, frumoasa artistă susține că problema de respirație a fost descoperită acum cinci ani de zile, însă pe care a tot amânat-o de-a lungul vremii. În luna martie a acestui an, Andreea Bănică s0a aflat în imposibilitatea de a susține un eveniment. Dacă atunci fanii divei au fst de părere că acest lucru a fost din cauza unei sarcini, acum aflăm că s-a întâmplat tot din cauza deviației de sept.

„Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine”, le-a spus Andreea Bănică fanilor ei de pe Instagram.