Vedeta se află în aceste zile într-o vacanță relaxantă alături de cele două fiice precum și de mama ei

Andreea Bălan s-a întors recent din America Express după o perioadă lungă.  Cântăreața a fost extrem de nerăbdătoare să ajungă din nou alături de fiicele ei. Astfel, la scurt timp după ce vedeta s-a întors, și-a făcut din nou bagajele și a plecat în vacanță. Pe lângă Ella și Clara, Andreea a luat-o în concediu și pe mama ei care îi este de mare ajutor în creșterea fetițelor.

A ales litoralul bulgăresc

Dacă multe dintre vedete aleg destinații exclusiviste pentru a se bucura de vacanță, Andreea a optat pentru una neașteptată. Artista a ales să meargă pe litoralul bulgăresc pentru cele câteva zile de relaxare.

Se cunoaște deja faptul că prețurile au explodat în acest an pe litoralul românesc. Astfel, mulți dintre turiști și-au îndreptat atenția spre Bulgaria ca opțiune. Prețurile sunt decente, mâncarea bună, iar curățenia nu lasă de dorit.

Sursa foto: Instagram

Andreea a mizat pe aceeași ipoteză, astfel că a ales să nu cheltuie sume fabuloase în Mamaia. Vedeta s-a cazat la un resort din Bulgaria unde are parte de servicii de cazare ireproșabile.

Singurul dezavantaj este cu siguranță drumul destul de lung până pe litoralul bulgăresc. Mai ales atunci când călătoria este făcută alături de cei mici.

Având un ajutor de nădejde în mama ei, Andreea are ocazia să se relaxeze din plin în această vacanță. Ella și Clara petrec mult timp cu bunica lor de care sunt extrem de atașate.

Andreea Bălan este în continuare singură?

Andreea Bălan a încercat să își refacă viața după divorț. Relația cu Tiberiu Argint a funcționat pentru o perioadă scurtă de timp. De toamna trecută, vedeta nu a mai fost surprinsă alături de vreun bărbat.

Înainte de a pleca la America Express, cântăreața a explicat că nu face din acest aspect al vieții o prioritate.Andreea se concentrează momentan pe creșterea micuțelor ei, dar și pe carieră.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.