Vezi declarațiile făcute de artistă!

Nu mai este un secret pentru nimeni că de-a lungul timpului Andreea Bălan a avut parte de mai multe dezamăgiri pe plan sentimental. În ciuda tuturor problemelor în dragoste, artista și-a regăsit resursele necesare interioare pentru a depăși orice obstacol.

Acum, artista știe clar ce își dorește de. la viitorul bărbat din viața sa. Regula de aur este ca acesta să o iubească cu toată ființa lui, iar conexiunea dintre ei să fie una „extraordinară”, după cum chiar Andreea Bălan a declarat.

Andreea Bălan: „Trebuie să mă iubească”

Sursa: Social media

„Masculul din viața mea trebuie să mă iubească. Să ne iubim și să fie o chimie extraordinară. Pentru poze avem fotograf și există altă chimie acolo.” a declarat Andreea Bălan pentru CanCan.

Pe lângă ceea ce își dorește de la viitorul partener, Andreea știe un lucru clar! Chiar și în momentul în care își va reface viața sentimentală, alături de ea, partener și fetițele sale, sub același acoperiș va locui mama sa. Aceasta mărturisește că, de când locuiește alături de mama sa, viața i s-a schimbat complet. Acum, nici că și-ar mai imagina cum ar fi traiul fără ajutorul acesteia.

Mama Andreei Bălan se ocupă ca totul în casă să fie așa cum trebuie, iar în momentele în care Andreea este plecată la concerte, ea stă cu cele două nepoate ale sale. Artista îi este recunoscătoare mamei sale, recunoscând că nu știe ce s-ar face fără ajutorul venit din partea sa.

Mama are grijă de trei fete și e o binecuvântare că mama locuiește cu noi. De când mama locuiește cu noi, viața mea este extraordinară, este mult mult mai frumoasă decât înainte, vă jur! Casa e bine, frigiderul, mâncarea, toată lumea mănâncă bine.

Și n-aș vrea să mai locuiesc vreodată fără mama, adică anunț dinainte să se știe. Mama face parte din mine! Petrecerea mamelor! E extraordinar că sunt cu mama, e foarte bine, fetele o iubesc foarte mult și fără ea nu aș putea să fiu aici sau să plec la concerte, să fac activitatea pe care o am, să fac bani ca să cresc copiii.”  a mai mărturisit aceasta pentru sursa citată anterior

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.