Andreea Bălan este implicata intr-un mare scandal mediatic, de la dezvaluirea noii sale relatii. Blondina a fost surprinsa la malul marii alaturi de Tiberiu Argint. De aici au pornit o multime de speculatii legate de povestea de dragoste a celor doi. Aceasta ar fi inceput in urma cu mai bine de o luna și tinuta secreta prin diferite mijloace. Cei doi s-ar fi intalnit doar in apartamentul barbatului, departe de ochii curiosilor.

Reclamă

Lucrul pe care putini l-au remarcat a fost ca Tiberiu a fost prezent si la petrecerea de ziua de nastere a vedetei. Se pare ca prietenii artistei erau la curent cu relatia dintre Andreea Bălan și fratele Soniei Argint și au pastrat secretul. Mai mult, in ceea ce priveste escapada la mare, cei doi au fost insotiti de Andreea Antonescu, prietena si colega Andreei, dar si de iubitul acesteia.

Andreea Bălan nu se astepta niciodata ca noua ei relatie sa provoace atata valva. Femeia nu intelege nici acum cum a fost descoperita. Mai ales ca la mare a purtat sapca, pentru a nu fi data de gol. Sa fi mers paparazzi la sigur și cineva sa ii fi informat despre relatia secreta? Este treaba artistei sa descopere acest lucru… Intre timp, Andreea a postat ceva pe facebook prin care le-a inchis gura tuturor.

Reclamă

Artista si-a modificat statusul relatiei. Acum Andreea Bălan a anuntat ca este singura, pe Facebook. Sa fi facut aceasta modificare, despartindu-se de Tiberiu Argint? Este totusi posibil ca artista sa faca aceasta modificare cu ceva timp in urma, cand a hotarat sa se desparta de George Burcea și nimeni sa nu fi observat pana acum.

Cum a cucerit-o Tiberiu Argint pe Andreea Bălan?

Chiar daca pe Facebook este singura, in viata reala Andreea Bălan este indragostita pana peste cap. Se pare ca blondina ar fi fost atrasa de Tiberiu Argint pentru ca acesta seamana izbitor cu Keo. Fantoma fostei iubiri ar urmari-o pe frumoasa cantareata si la ani buni dupa despartire.

“I s-a părut că seamănă leit cu Keo și a fost atrasă imediat de el”, au susținut surse din apropierea artistei, potrivit celor de la cancan.ro.