Andreea Bălan este în culmea fericirii și poate spune că a răsărit soarele și pe strada ei.

După mai multe dezamăgiri în dragoste, vedeta a decis să mai acorde o șansă iubirii și se pare că, de data asta, a fost cu noroc. Artista formează un cuplu cu Victor Cornea, iar relația dintre ei avansează cu pași repezi, mai ales că tenismenul a trecut testul suprem. 

Andreea Bălan este una dintre vedetele care a încasat multe lovituri din partea vieții și niciuna dintre ele nu a fost prea ușoară. Însă, mereu a găsit puterea de a merge mai departe și de a transforma orice episod negativ într-o lecție de viață. Din păcate, în ceea ce privește capitolul iubire, lucrurile nu au fost mereu roz, dar se pare că acum a răsărit soarele și pe strada ei.

De mai bine de două luni, Andreea Bălan formează un cuplu cu Victor Cornea, un jucător de tenis în vârstă de 29 de ani care a reușit să ajungă la inima artistei. De fiecare dată când este întrebată despre conexiunea dintre ea și Victor, Andreea se emoționează și spune că este omul potrivit care a apărut în viața ei la momentul potrivit.

Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță romantică. Unde au plecat cei doi porumbei

Andreea radiază de fericire

Cei doi se înțeleg de minune, iar artista radiază de fericire. Ba chiar a început să își facă programul în funcție de el, astfel că îl însoțește la foarte multe meciuri de tenis și turnee. Recent, Andreea și cele două fiice ale sale, Ella și Clara au mers la mare, unde Victor a avut de jucat câteva meciuri.

Însă, după această escapadă în formula completă, a urmat și o vacanță în care cei doi să fie singuri, să aibă timp doar pentru ei. Porumbeii au ales ca destinație Saint Tropez, iar din primele imagini postate de artistă se pare că se simt extraordinar de bine unul în compania celuilalt.

Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță romantică. Unde au plecat cei doi porumbei