Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit de curând, din cauza mai multor neînțelegeri. Artista își dorea să întemeieze o familie împreună cu acesta, însă planurile lui de viitor erau total diferite.

Cei doi au pus „stop poveștii de iubire”. Ceva mai târziu, au șters toate fotografiile din social media, pe care le aveau împreună. Vedetele s-au pus de acord că nu pot avea un viitor împreună și au ales să meargă pe drumuri diferite.

Andreea și Tiberiu se întrec în postări indirecte pe Instagram

Tiberiu Argint a postat ieri un un mesaj pe Instagram. Acesta conținea câteva principii de viață, însă unul dintre ele a stârnit publicul în a-și da cu părerea despre motivul din spatele postării. Îndemnul pare a fi o indirectă pentru Andreea Bălan, deoarece spune să te ferești de relațiile toxice.

La o zi după, Andreea Bălan a dat și ea replica pe Instagram, printr-o postare asemănătoare. Substanțial.ro a sesizat că cei doi nici măcar nu se mai au la follow pe Instagram. Însă…sunt cu ochii unul pe altul. Fostul cuplu poartă un război online cu spectatori și își aruncă mesaje veninoase prin distribuirea unor postări de pe alte pagini.

Care a fost replica artistei?

Simțindu-se probabil nedreptățită de faptul că fosta iubire a insinuat că ea ar fi fost toxică în acea relație, Andreea a aruncat vina asupra lui.

„Stai departe de oamenii care te fac mereu să simți că doar tu ești de vină”, a fost mesajul indirect postat de Andreea pe story.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, mesaje codificate în social media? Ce a transmis artista, după ce fostul iubit a vorbit despre relații toxice: „Stai departe de...”
Instagram

Războiul nu se oprește cu răspunsul ei, deoarece spre neașteptarea publicului, Tiberiu i-a dat replică din nou. Cât o vor ține așa, nu știe nimeni. Însă, urmăritorii lor au cu ce să se țină ocupați în perioada asta tumultoasă dintre vedete.

Prin al doilea mesaj indirect postat, Tiberiu pare să se apere mai mult. Acesta a insinuat că nu este treaba lui ce au înțeles oamenii sau chiar ce a înțeles Andreea din postările lui și poate spune ce vrea despre relația lor.

„Sunt răspunzător doar pentru ce spun eu, nu pentru ce înțeleg alții”, este textul din postarea lui Tiberiu de pe Instagram.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, mesaje codificate în social media? Ce a transmis artista, după ce fostul iubit a vorbit despre relații toxice: „Stai departe de...”
Instagram