Desi acum Andreea si George sunt la un pas de divorț, cei doi par că se mai gândesc unul la celălalt, cel puțin asta reiese din mesajele postate în mediul online.

Reclamă

Prima a fost Andreea care, în urmă cu foarte puțin timp a postat pe Internet o fotografie cu ea, chiar din ziua în care a avut loc cununia civilă. Cand a vazut imaginea, George Burcea nu a rămas rece, si imediat a postat și el o imagine de la ședința foto pentru nuntă.

”Fericirea și iubirea se învață în copilarie atunci cand ești iubit de catre părinții tai. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai tarziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur. De la părintele de același sex cu tine, ar trebui sa inveți iubirea de sine, iar de la parintele de sex opus, iubirea față de un partener.

”Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flămand, rătăcit prin viață, care va căuta mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești.”, a scris artista pe pagina sa de socializare, iar fanii s-au gandit imediat ca Andreea face referire la George.

Chiar dacă par să se iubească încă, nu mai există cale de întoarcere. Andreea este hotarata sa divorteze imediat ce starea de urgență se va încheia si va fi posibil sa se prezinte in fata unei instante de judecata. Totul din cauza comportamentului pe care George l-a avut fata de ea în ultimele luni ale casniciei.

Cântăreața se concentrează acum pe fericirea fetitelor ei si incearca sa le ofere toata dragostea de care este capabila, pentru ca ele sa nu aiba de suferit din cauza separarii. In ultimul timp, George Burcea a început să le viziteze mai des pe micute, dovada stand tot postarile de pe retelele de socializare.