Andreea Bălan și George Burcea mută cearta în instanță! „Da, nu este ușor”

Andreea Bălan și George Burcea formau unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Păreau extrem de fericiți împreună. Mai mult de atât, cei doi au făcut o nuntă ca în povești, la care mulți doar visează. Au împreună și două fete mici, Clara și Ella, care nu înțeleg ce se întâmplă acum în familia lor. Nu mai există cale de întoarcere între ei, pentru că războiului dintre ei s-a mutat deja în instanță.

Despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea nu a fost tocmai una liniștită. S-a lăsat cu scandal. Cei doi și-au aruncat zile de-a rândul cuvinte grele și au atras atenția asupra lor. Divorțul lor este acum cel mai mediatizat și toată lumea este curioasă cum se va termina toată povestea. Mai ales că Andreea Bălan este dispusă să îl lase pe George Burcea fără nimic; tot ce au cumpărat împreună, de la casă la mașină, vor române la ea și la fiicele lor. Va fi o luptă grea și în instanță nu vor fi ei cei care vor decide. Rămâne de văzut cum va decurge toată cearta și cine va rămâne cu bunurile, cert este că de fete se va ocupa cântăreața.

Ce a declarat Andreea pe vlog?

Potrivit Cancan, ”războiul” dintre  Andreea Bălan și George Burcea se va duce în fața magistraților de la Judecătoria Buftea. Dar astea nu sunt singurele informații. Andreea Bălan va duce o luptă extrem de dură în instanță, procesul anunțându-se unul de lungă durată. Potrivit unor surse, cântăreața ar fi cerut intanței ca procesul să se judece în spatele ușilor închise.

”Da, nu este ușor să ai doi copii, trei… E greu cu unul, d-apoi cu doi. Dar, este foarte important să fii pozitiv, să ai ajutor și să accepți ajutor în jurul tău. O am pe mama mea, avem și o bonă care vine dimineața.

Dar, de la ora trei încocolo, sunt doar eu cu mama până seara târziu și este destul de dificil. Mai ales în această pandemie, a trebuit să le găsim tot felul de activități, nemergând la grădiniță Ella. (…). Dar, este foarte frumos! Eu întotdeauna mi-am dorit doi copii, așa că: mă bucur de ele și le iubesc enorm. Și îmi doresc ca ele să fie sănătoase și fericite., a spus Andreea Bălan.

 

Vloggeriţa Tequila

Scene absolut șocante! Vloggeriţa Tequila, bătută în plină stradă!

Iubita lui Colo, prima reacție în scandalul minorelor abuzate!