Andreea Antonescu și Andreea Bălan au fost răsfățatele scenei, în anii 1998-2000, perioada de vârf a trupei Andre. Cum însă succesul imens al celor două talentate puștoaice a venit la pachet și cu amenințări din partea necunoscuților, la spectacolele lor în aer liber era detașată o adevărată armată de bodyguarzi.

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, dar și compozitorul piesei „Lasă-mă papa la mare!”, a făcut, pentru Ego.ro, câteva dezvăluiri șocante, la 24 de ani de la înființarea formației cu cele mai mari vânzări din România.

Fetele de la Andre, păzite vedetele mari de la Hollywood

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au trecut prin multe împreună de-a lungul timpului, prin bucurii, victorii muzicale, dar și prin situații de tensiune, la debutul trupei Andre. Acestea au savurat succesul, aplauzele, darurile fanilor, sutele de scrisori de felicitare, dar au trăit și mari emoții, adesea urcând cu teamă pe scenă. Și aveau și motiv, pentru că Săndel Bălan primea o mulțime de sms-uri deloc prea prietenoase.

„Tot timpul primeam astfel de amenințări prin sms: <<Când ajungeți în localitate, o să aveți o mare problemă!>>, era vorba de zona aceea Drobeta…

Prin urmare, la toate concertele organizate de Ion Postelnicu, cu bilete vândute, și care se țineau pe stadioane, cu 30.000 de spectatori, sau la case de cultură, trebuia să le asigurăm fetelor protecția și serviciul de pază. Erau băieți de la o firmă privată care stăteau în față, în stânga și în dreapta scenei și urmăreau toată activitatea, tot ce se întâmpla în sală”, a mărturisit Săndel Bălan.

Sursa: Social Media

La un moment dat, a avut loc un incident, așa că paza s-a dublat.

„Au aruncat din sală cu o sticlă din plastic pe scenă. Atunci, am rugat bodyguarzii să fie mai atenți. Erau obligați să stea cu spatele la scenă și cu fața la public.

Datoria bodyguarzilor era să supravegheze publicul ca să nu arunce sau să nu tragă cu ceva în fete. Eu și tatăl Andreei Antonescu am fost tot timpul și pe post de bodyguarzi în culise, șoferi, dar și mamă și tată în turnee”, ni s-a mai confesat Săndel Bălan, pentru Ego.ro

Sute de scrisori pentru Andreea Bălan de la fani

Săndel Bălan își amintește și partea frumoasă  a acelei perioade, când fiica lui și Andreea Antonescu erau răsfățate de fani cu mici daruri.

„Ele primeau de la fani jucării de pluș, ursuleți, primeau și scrisori, atunci se trimiteau prin Poștă, veneau cu sutele pe adresa noastră de acasă. Ea le citea și unora le răspundea, la care credea ea.

Sursa: Social Media

Nu i-a cerut nimeni bani, prin scrisori. Andreea și-a luat scrisorile din casa noastră din Ploiești, când s-a mutat la București, dar și toate pozele și hainele. O parte dintre hainele de scenă, făcute special de o fabrică, le-a dat unor copii săraci, altele le are și acum acasă!”, a mai declarat tatăl Andreei Bălan.