Andreea Bălan a avut parte de momente emoționante în acest sfârșit de săptămână. Fiica vedetei a împlinit 5 anișori, iar cu această ocazie, artista a organizat o petrecere cu tematică în care cei mici s-au transformat în prinți și prințese. Alături de vedetă în cadrul momentelor unice pentru un părinte nu a fost și tatăl micuțelor, George Burcea.

Nașii micuței i-au fost alături Andreei

Este deja al doilea an în care Andreea Bălan se bucură de aniversarea fiicei ei. În cadrul petrecerii pe care a organizat-o anul trecut în cinstea micuței, George Burcea a fost prezent însă nu a dorit să apară în fotografii după cum chiar Andreea mărturisea. In acest an este posibil ca istoria să se fi repetat și fostul ei partener să fi ajuns la petrecere însă să nu dorească să ia parte la sesiunea foto în care apare vedeta alături de fiicele ei precum și de invitații acestora.

Totuși, la fel ca anul trecut cel care are grijă ca totul să decurgă ca la carte, inclusiv să aducă tortul surpriză este nimeni altul decât părintele spiritual sau nașul de botez al micuțelor, Adrian Temișan. Alături de nașa, soția lui, Monica Davidescu, artistul și-a luat rolul de protector după ce Andreea a rămas singură alături de fiicele ei.

Ce relație mai există între artistă și tatăl copiilor?

Andreea și George Burcea nu mai formează un cuplu de doi ani. Cei doi au trecut printr-o separare care a șocat pe toată lumea la vremea respectivă. Actorul a fost prins de poliție drogat la volan, iar ulterior și-a acuzat soția că aceasta ar fi alertat organele legii să îl oprească în trafic. De asemenea, unul dintre motivele pentru care George Burcea a ales să plece de acasă a fost faptul că fosta parteneră nu l-ar fi încurajat să continue drumul actoriei.