Andreea Bălan și-a trăit viața în lumina reflectoarelor.

Încă de mică, artista împreună cu Andreea Antonescu a scris o pagină în istoria muzicii autohtone. Cele două au avut una dintre cele mai de succes trupe din România, iar presiunea a fost destul de mare pe umerii lor. Însă, nimic din toate astea nu ar fi fost posibile fără sprijinul celor din jur. 

Andreea Bălan este prezentă pe scenă de la vârsta la care alți colegi de-ai ei de breaslă nici nu se născuseră. Blondina împreună cu bună ei prietenă au urcat pe cele mai mari scene și creau, de fiecare dată, isterie în rândul fanilor. Andre a fost una dintre trupele care au marcat generații întregi, iar piesele lor încă se mai ascultă și acum. Pentru a da naștere hiturilor pe bandă rulantă, fetele au trebuit să asculte de cei din jurul lor.

Chiar dacă performau la o vârstă la care alții sunt rebeli, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au demonstrat că pot fi adevărate profesioniste. Cele două nu au făcut deloc rabat de la calitate. Au fost extrem de mature când a venit vorba de carieră. Un rol important în parcursul celor două l-a jucat familia lor.

Andreea Bălan, sfaturi prețioase de la tatăl ei. Artista nu ar fi reușit în carieră dacă nu ar fi ascultat de el
Social Media

Andreea Bălan s-a menținut mereu pe primele locuri

Săndel Bălan, tată Andreei Bălan, a fost mereu alături de fiica lui și a susținut-o pentru a-și urma visul. Acesta o însoțea peste tot la concerte. A fost omul pe care s-a putut baza tot timpul. Pe lângă susținerea fizică, tatăl vedetei s-a asigurat că îi oferă cele mai bune sfaturi fiicei sale pentru a avea succes.

Săndel a încurajat-o pe Andreea Bălan să fie mereu sigură pe ea și să știe ce vrea de la viață. Dar, în același timp, a plasat responsabilitate la ea pentru ceea ce vrea să transmită și cum vrea să fie percepută de public.

„Eu te bag pe ușa care trebuie, dar tu ești răspunzătoare de succes. Să rămâi în față, atâția ani, așa cum a rămas și fiica mea, e un lucru de care eu sunt extrem de mândru.

Trebuie să știi să vii cu ceva nou, iar Andreea mea a știut mereu să se reinventeze, să ducă steagul mai departe, să facă ceea ce trebuie, ca să rămână în atenția publicului!”, a spus Săndel Bălan pentru Impact.ro.