Tensiuni și neînțelegeri între actuala și fosta parteneră a celebrului actor

Viviana Sposub formează un cuplu cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni difuzate pe ProTV. Cu toate astea, relația dintre Andreea și actuala iubită a lui George nu este nici pe departe una bună. Viviana încearcă să fie foarte atentă cu fetițele celor doi, iar acum că artista este plecată în America, ea și George petrec foarte mult timp în compania copilelor. 

Ella și Clara, motiv de discuție între cele două vedete

În 2020, George Burcea și Andreea Bălan anunțau că divorțează, la doar câteva luni de la nuntă. Între timp, actorul și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub, iar în prezent încercă să aibă o relație frumoasă cu fiicele sale, Ella și Clara. Cu toate astea, Andreea Bălan nu este de acord ca fiicele sale să aibă o relație apropiată cu iubita fostului soț.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” îi este mereu alături actorului, indiferent de circumstanțe. Totuși, între cei doi foști soți au apărut tensiuni din cauza faptului că Viviana Sposub ar petrece timp cu fiicele lor, ceea ce o deranjează pe cântăreață.

George Burcea se află în plin proces de divorț cu Andreea Bălan, dar se luptă și pentru custodia comună pentru fiicele pe care le are cu celebra artistă. În ultima vreme s-a tot zvonit și s-a scris că cele două femei au o relație tensionată.

Andreea Bălan se va înfuria la culme! Cum se comportă Viviana Sposub cu fiicele ei și ale lui George Burcea, în timp ce blondina e la „America Express”
Impact

Relația dintre Viviana și George

Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma”, de la ProTV. Deși mulți credeau că relația lor nu va dura mult, cei doi au demonstrat că se iubesc și că se sprijină reciproc. Deși sunt împreună de aproape doi ani, bruneta nu plănuiește să se căsătorească prea curând. Cel puțin nu acum. Vedeta se bucură de frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește alături de iubitul ei. Aceasta susține că mai sunt câteva etape de parcurs înainte de a îmbrăca rochia de mireasă.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii