Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Aceasta face parte și din juriul „Te cunosc de undeva” unde impresionează prin aparițiile sale. Recent, și-a făcut o schimbare de look, iar fanii au apreciat noutatea. 

Andreea Bălan este foarte activă în mediul online și împărtășește cu urmăritorii săi momente din viața personală sau profesională. Artista a avut mereu grijă să arate impecabil, iar aparițiile sale sunt mereu bine analizate înainte de a merge la un show sau un eveniment.

Aceasta ne-a obișnuit pe toți cu părul ei lung și blond la care nu a renunțat niciodată. De data aceasta, și-a făcut un breton drept care îi acoperă toată fruntea. Imaginea postată a primit o mulțime de aprecieri și comentarii frumoase din partea fanilor.

Totodată, ea se află într-un studio foto, purtând doar un sacou negru scurt pe ea, ce îi evidențiază atât picioarele lungi, cât și decolteul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan nu ar mai accepta oferta unor emisiuni care necesită plecarea din țară

Andreea Bălan a participat la filmările de la „America Express”, unde a făcut echipă cu Andreea Antonescu. Cântăreața nu și-ar mai dori o astfel de experiență. Deși a fost încântată ce tot ce s-a întâmplat, a stat departe de fiicele ei, Ella și Clara.

,,Niciodată nu cred că o să mai stau atât de mult departe de ele. Acum am ales să plec, deoarece am considerat că ele fiind micuțe nu au noțiunea timpului. Ele nu știu ce înseamnă o săptămână sau o lună și pentru copiii foarte mici, timpul trece altfel, se joacă, uită, dar cu cât cresc, cu atât ei știu că mami a plecat o lună, două, trei și mi-am spus că nu o să mai fac.

Pot să fac asta doar acum când sunt mici. Mai târziu nu o să mai fac și nici nu am de ce. Acum am fost în forță și mental și fizic ca să pot să duc o astfel de experiență’’, a spus Andreea Bălan pentru Playtech.