Andreea Bălan se află în focul pregătirilor. În doar câteva zile va pleca alături de Andreea Antonescu în competiția „America Express – drumul aurului”.

Cea care se va ocupa de către fiicele Andreei Bălan este chiar mama artistei. Andreea a declarat că nu este nevoie să-i lase instrucțiune acesteia, dat fiind faptul că știe foarte bine ce are de făcut. Acest lucru se datorează faptului că mama Andreei s-a aflat alături de fata cea mare a artistei încă din prima zi de viață. Prin urmare, știe foarte bine ce are de făcut.

„Ea știe ce trebuie să facă….”

Sursa: Social media

„Nu e nevoie să îi las mamei instrucțiuni, pentru că ea știe foarte bine ce are de făcut. Mama este prezentă din prima zi de viață a Ellei, fata cea mare, și ea știe exact ce trebuie să facă. Din contra, ea are grijă de casă, de noi, cu mâncarea, ea știe foarte bine.Avem pediatra la orice oră din zi și din noapte, avem prieteni, mame cu copii, adică infrastructura și ceea ce am eu în jurul meu totul este foarte solid.”  a declarat, pentru VIVA!, Andreea Bălan.

Andreea Bălan, pregătiri până la ultimul detaliu

Vedeta spune că pleacă liniștită în America pentru că știe că fetele sale rămân pe mâini bune. În același timp, Andreea declară că le-a făcut fiicelor sale un program bine stabilit cu activități diverse. Este pentru prima dată când Andreea lipsește atât de mult de lângă Ella și Clara. Cel mai mult a lipsit câteva zile, perioadă în care a fost în vacanță.

„Eu plec liniștită, pentru că știu că fetele mele sunt pe mâini foarte bune, de la mamă, la bonă, prietene cu copii. Am făcut un program destul de clar, pe zile, fetele au activități: merg la engleză, la patinaj, la balet, avem un șofer care le ia de acasă, le duce, nu e nicio problemă.Totul e foarte bine organizat. Cel mai mult de acasă am lipsit câteva zile, când am fost în vacanță. Acum o să lipsesc cel mai mult.” a mărturisit  Andreea Bălan pentru sursa citată