Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată, iar „vinovat” de asta este Victor Cornea.

Artista pare că și-a găsit sufletul pereche și nu o spunem noi, ci chiar ea care, de fiecare dată când vorbește de noul partener, radiază de fericirea. Conexiunea dintre ea și Victor a fost una extrem de puternică și a venit din prima, fără că vreunul dintre ei să depună vreun efort.

Andreea Bălan a avut un an plin cu de toate. Mai mereu, artista este prinsă cu filmări pentru „Te cunosc de undeva”, pentru diverse campanii, dar și pentru videoclipurile pe care le-a lansat. Însă, printre picături, pare că și-a făcut timp și pentru planul personal, iar acum, poate spune că are un nou iubit.

După divorțul de George Burcea, Andreea a avut o perioadă destul de tumultoasă, în care nu a mai avut deloc chef să audă de bărbați. Destul de dezamăgită, aceasta și-a canalizat atenția și timpul asupra celor două fetițe pe care le are. Acum, însă, se pare că a răsărit soarele și pe strada ei, iar artista radiază de fericire alături de Victor Cornea.

Andreea Bălan, primele declarații despre relația cu Victor Cornea. Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Artista radiază de fericire

Victor nu este nici el străin de lumina reflectoarelor, dar nu activează în același domeniu cu Andreea. Acesta este tenismen și, mai nou, a reușit să-i insufle și artistei pasiunea pentru acest sport. Tenismenul a cucerit-o din prima pe vedetă și se pare că a fost dragoste la prima vedere între ei. Andreea recunoaște că a simțit ceva special, ceva ce nu a mai simțit cu niciun alt bărbat.

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo două minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1,5 milioane. El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram, că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj «Felicitări, Andreea, ești genială»”, a spus Andreea, în emisiunea lui Dan Capatos.

Din experiența relațiilor trecute, Andreea Bălan a învățat că trebuie să aștepte înainte de a confirma public că se iubește cu cineva. Însă, în ceea ce-l privește pe Victor, lucrurile au venit natural și nu a durat prea mult timp pentru ca vedeta să recunoască că este îndrăgostită lulea de Victor. Inutil să mai spunem că reciproca este valabilă!