Andreea Bălan privește încrezătoare spre viitor. Vedea a făcut bilanțul anului 2021 și are mari planuri pentru 2022. Se pare că aceasta a depășit toate momentele grele și este într-un punct foarte bun. Pentru anul viitor are în plan deja numeroase proiecte și a împărtășit câteva dintre ele cu urmăritorii din mediul online.

Andreea Bălan a făcut bilanțul pentru anul 2021 și este mândră de lucrurile pe care le-a realizat. Vedeta a evoluat din toate punctele de vedere, a depășit perioadele grele și este gata pentru un an cât se poate de bun. 2022 vine cu numeroase planuri pentru Andreea Bălan și cu un vibe bun.

Cântăreața a împărtășit cu fanii din mediul online câteva dintre rezoluțiile sale pentru anul viitor. Mai mult, vedeta a anunțat și care sunt planurile din punct de vedere profesional.

„În anul care vine știu deja ce îmi doresc să fac și voi împărtăși câteva idei cu voi: mă veți vedea în 3 proiecte tv, voi lansa 4 videoclipuri noi, voi lansa 2 produse, vlogurile se vor transforma, voi învăța foarte multe lucruri noi pe care o să vi le împărtășesc și care sper să va fie de folos, plus multe altele. Mulțumesc tuturor pentru susținere și iubire.”, a scris Andreea Bălan, pe Instagram.

Andreea Bălan, planuri mari pentru 2022! Ce așteaptă vedeta de la noul an. „Viitorul sună bine”
Instagram

„Viitorul sună bine”

Mai mult, Andreea Bălan este sigură că 2022 o să fie un an foarte bun. Vedeta știe deja ce își dorește și este sigură că lucrurile se vor așeza așa cum trebuie în viața ei. Cântăreața pășește în noul an sigură pe sine, cu mult optimism și încredere în forțele proprii.

„Deci viitorul sună bine deoarece cred în mine, în tot ceea ce fac și cred că destinul ni-l facem cu propriile mâini. Așa că, trebuie doar să proiectăm, să credem cu mintea dar și cu sufletul, să visăm cu ochii deschiși și sigur se va întâmpla tot ce ne dorim. Abia aștept 2022! Va fi un an minunat! Plin de iubire și de realizări!”, a mai scris Andreea Bălan.