Andreea Bălan este cântăreața căreia, în acest moment, nu îi mai trebuie nicio prezentare. Cu siguranță publicul îi fredonează piesele și se bucură de orice apariție de-a sa la TV. Aceasta a atins faima în România și a lansat numeroase hituri. A ajuns la inimile publicului cu piesele sale emoționante care, la propriu, zguduie puternic sentimentele oricărei persoane. Talentată peste măsură, artista este îndrăgită de publicul larg, datorită talentului, devotamentului său pentru muzică și creativității din timpul concertelor.

Andreea Bălan și-a vopsit părul

Andreea Bălan este o artistă desăvârșită. Îi place să arate impecabil oricând iese din casă. Aceasta este o împătimită a schimbărilor, mai ales când vine vorba de look-ul său. În ultimele story-uri postate pe Instagram, cântăreața arată prietenilor săi virtuali că nu a stat prea mult pe gânduri și s-a deplasat la un salon luxos de înfrumusețare din capitală pentru a-și vopsi părul. Frumoasa blondină a optat pentru o nuanță de blond puțin mai caldă. Pare extrem de entuziasmată de rezultatul procedurii. Fanii sunt extrem de încântați de felul în care Andreea Bălan arată în acest moment și o complimentează în fel și chip.

Andreea Bălan, o nouă schimbare de look! Cum arată acum artista după ce s-a vopsit
Instagram

Blondina postează numeroase fotografii în care pare că este foarte fericită, cu zâmbetul pe buze și în preajma fetițelor ei. Chiar dacă a trecut printr-o perioadă dificilă, respectiv divorțul de George Burcea, Andreea Bălan este atentă la imaginea sa și nu uită să se îngrijească.

Andreea Bălan are o relație specială cu fetițele ei

Se știe că Andreea Bălan este foarte apropiată de fetițele sale. Este o femeie extrem de fericită și împlinită. Aceasta își iubește necondiționat fetițele, Ella și Clara. Dovadă sunt fotografiile și video-urile postate pe rețele de socializare. Fetițele sunt foarte atașate de Andreea Bălan, care, de altfel, le face toate poftele și le alintă în permanență. De fiecare dată când Andreea Bălan postează fotografii și video-uri cu cele mici, postările respective adună zeci de mii de like-uri, semn că publicul le apreciază pentru naturalețea și spiritul jovial.