Andreea Bălan arată extrem de bine la cei 36 de ani ai săi. Deși a dat naștere de două ori, vedeta a re un trup la care multe femei doar visează. Pentru ea aspectul fizic este extrem de important și are grijă să nu o dea în bară niciodată. Pentru a arăta atât de bine, blondina face aproape zilnici exerciții fizice și este extrem de atentă la tot ce mănâncă.

Nu s-a temut să apeleze nici la ajutorul specialiștilor, atunci când a simțit nevoia. Artista face orice pentru a se simți bine în pielea ei și nu se uită deloc la bani. În plus, nu îi este rușine cu acest lucru, dar cel mai probabil o deranjează oamenii care o critică pentru faptele sale.

Andreea Bălan seamănă cu fosta lui Bodi

În urma tuturor intervențiilor pe care și le-a făcut, internauții au remarcat un lucru extrem de important. Ei bine, cei care o urmăresc zilnic pe toate platformele, i-au transmis că a început să semene tot mai mult cu Bianca Drăgușanu, fosta iubită a lui Alex Bodi. Mai în glumă, mai în serios, un fan a întrebat-o dacă au mers la același medic.

Un alt lucru pe care l-au remarcat și pentru care au taxat-o dur a fost faptul că își editează fotografiile extrem de tare. Nu le-a fost greu să remarce acest lucru. Comentariile lor nu au încetat să apară. Unii i-au transmis că nu mai seamănă deloc cu Andreea Bălan, cea care i-a cucerit în trecut.

Andreea Bălan, luată la rost de fani din cauza operațiilor estetice: “Ai același doctor ca Bianca Drăgușanu?“
Instagram

“Deci NU am recunoscut-o! Arată bine, doar că şi-a pierdut toate trăsăturile de la Mama Natură”, “Ai același doctor ca Bianca Drăgușanu? Semnați foarte tare”, “Nu te schimbă pentru nimic în lume ești frumoasă și finuţă fără botoxuri și alte lucruri inutile”

Chiar dacă pare că duce o viață perfectă, nu este chiar așa. Blondina este o mamă singură de câteva luni bune și încearcă să facă față cu brio tuturor provocărilor. Nu își dorește decât ca fiicelor sale să nu lipsească absolut nimic și muncește din greu în acest sens.