Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artise din showbiz-ul românesc. Mama a două fetițe minunate pe nume Ella și Clara, vedeta are o relație apropiată cu micuțele ei.

Cele două fetițe ale artistei, în vârstă de respectiv 3 și 5 ani, deja sunt învățate de mama lor cum să aibă grijă de ele. Vedeta a povestit în urma unui interviu pe care l-a acordat că Ella și Clara deja îi calcă pe urme. Copilele sunt interesate de produse cosmetice și haine.

Andreea Bălan: „Amândouă vin la măsuța mea de machiaj”

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, artista a povestit că micuțele sunt pasionate de produse cosmetice și piese vestimentare.

Andreea Bălan le-a făcut fetițelor sale un dressing comun. Mereu atente la modul în care mama lor se aranjează, ele își doresc să fie cochete, precum Andreea.

„Dressingul meu e o cameră destul de mare și mai am încă o cameră în care îmi țin toată încălțămintea. Sunt la etaj ambele camere, avem culoarul pe mijloc și apoi vizavi cele două camere. Și fetele au camera lor în care au toate hainele.

Amândouă vin la măsuța mea de machiaj și vor să-mi folosească produsele. Atunci le-am făcut lor două măsuțe de machiaj în camera lor cu produse de machiaj pentru copii: ojă, farduri, ca să nu folosească produsele mele, pentru că nu sunt bune pentru ele”, a povestit Andreea Bălan, potrivit viva.ro.

social media

Artista donează hainele pe care alege să nu le mai poarte

Moda este într-o continuă evoluție și garderoba ei este mereu în schimbare, Andreea Bălan a decis ce să facă cu hainele pe care nu le mai poartă.

„Hainele pe care nu le mai port, le dau. De exemplu, bona mea are finuțe și atunci hainele Ellei și ale Clarei ajung la ele. Iar hainele mele le-am dat tot timpul prietenelor, dansatoarelor. Nu sunt atașată de haine, nu am avut niciodată chestia asta cu îmbrăcămintea.

Nu am superstiții, pentru că eu mă bazez pe puterea mea și pe ce pot să fac. Cred într-adevăr în legea de atracție și că ceea ce gândim ni se întâmplă și atragem ceea ce suntem, nu ceea ce ne dorim, deci trebuie să fim pe vibrație înaltă și să gândim pozitiv la ceea ce ne dorim, dar nu cred în obiecte”, a mai spus artista, pentru sursa citată.