Andreea Bălan, goală pușcă! Fanii au rămas șocați când au văzut imaginile

Andreea Bălan, goală pușcă! Fanii au rămas șocați când au văzut imaginile
Andreea Bălan, goală pușcă! Fanii au rămas șocați când au văzut imaginile

Andreea Bălan ne-a obișnuit cu aparițiile sale profesioniste și este mereu pusă la punct în cel mai mic detaliu. Așa s-a întâmplat și de data aceasta în cel mai nou clip al său. Artista a dorit să ofere un clip și o piesă de o calitate maximă. Așa că a apărut în fața fanilor așa cum n-au mai văzut-o până în momentul de față. Noua piesa a sa se numește ”Am crezut în basme”. Se pare a fi una dintre cele mai bune piese ale ei lansate de-a lungul carierei sale destul de lungi și înfloritoare, de altfel.

Andreea Bălan are vârsta de 35 de ani, iar această piesă, spune ea, o reprezintă în totalitate. Este o piesă de suflet în care Andreea Bălan a pus părți din ea pe hârtie. Cu toate acestea, această piesă nu este prima pe care o lansează după ce s-a produs separarea de fostul soț, George Burcea. ”Inimă de fier” este o melodie la fel de emoționantă, în care Andreea Bălan vorbește despre o parte din viața ei. În unele momente ale piesei ”Am crezut în basme”, Andreea Bălan apare complet goală. Corpul ei este ”mascat” parcă, vopsit în alb, însă. Artista face referire și la ocupația pe care o are fostul ei soț, actoria. Vedeta face legătură cu ceea ce s-a întâmplat în viața ei în ultima perioadă.

“Ca o primăvară fără flori,/Ca decembrie fără ninsori,/Ca o noapte albă fără zori/A ajuns iubirea dintre noi.
Ca un teatru gol fără actori,/Ca un Picasso fără culori,/Ca un Soare acoperit de nori/A ajuns iubirea dintre noi.” este refrenul melodiei “Am crezut în basme”.

Cum mai apare Andreea Bălan în noua piesă

În alte cadre ale clipului realizat pentru single-ul “Am crezut în basme”,vedeta apare topless alături de un bărbat care stă cu spatele. Însă chipul acestuia nu se poate vedea. Cu toate acestea, faptul că are părul lung, la fel cum purta în urmă cu ceva vreme George Burcea, i-au făcut pe mulți să se gândească la cel care îi este încă soț în acte.

“Eu am crezut în basme/Cu final fericit/Până am văzut că-n fiecare castel/E un Făt-Frumos ce a mințit.
Am crezut în povestea/Cu destin împlinit/Până am văzut că și destinul e un drum cam abrupt./Dar eu nu l-am ocolit.
Și căutam povești nescrise să-mi țină de cald/Să fug de lumea asta, plină de fard.
Cu sentimente ascunse în telefon/Care iubește doar când apeși pe on.” sunt primele versuri ale melodiei Andreei Bălan care a apărut astăzi.

Nu doar mesajele subliminale sunt parcă pentru George Burcea, dar și alte momente create pe platourile de filmare ale clipului. Printre acestea se numără doi miri de marţipan, care se află pe un piedestal și nu pe un tort. În plus, talentata artistă a folosit rochia de mireasă personalizată pe care a îmbrăcat-o în ziua nunții cu actorul de 32 de ani. De asemenea, în aceeași ținută spectaculoasă apare și în piesa “Înger Păzitor”. Aceasta a fost un cadou de suflet pentru soțul ei cu care are două fetițe: Clara și Ella, conform cancan.

Cine este, de fapt, Andra Ginea, iubita lui Lino Golden, și cu ce se ocupă

Cine este, de fapt, Andra Ginea, iubita lui Lino Golden, și cu ce se ocupă

Monica Pop a rabufnit! ”Lumea s-a transformat in rau!”