Andreea Bălan de abia așteaptă ca emisiunea „America Express” să fie difuzată pe Antena 1 și să o urmărească împreună cu micuțele ei.

Nu mai este niciun secret faptul că Andreea Bălan este o iubitoare a adrenalinei. Tocmai din acest motiv, vedeta a spus „da” uneia dintre cele mai mari provocări. Cu rucsacul în spate și înarmată cu multă ambiție, Andreea a plecat în „America Express”.

CITEȘTE ȘI Ce a învățat Andreea Bălan în urma participării la „America Express”. Destăinuirile făcute de artistă VIDEO

Andreea Bălan trebuia să o facă și pe asta! Jurata de la „Te cunosc de undeva” a lăsat de-o parte confortul și liniștea de acasă și a plecat în aventura vieții ei. În „America Expess” vedeta nu a mers singură, ci a fost însoțită de buna ei prietenă, Andreea Antonescu. Cele două au cântat ani de zile împreună, așa că trebuiau să împărtășească și această experiență.

Andreea Bălan este cunoscută ca fiind o luptătoare, așa că „America Express” nu a fost o competiție foarte dură pentru ea. Artista este un adversar de temut, iar atunci când își propune ceva, nu se lasă până nu reușește să obțină. De data asta, cu gândul la micuțele ei, vedeta a tras cât de tare a putut pentru a le face mândre.

Andreea Bălan este excepția de la regulă. Câte kilograme s-a îngrășat artista în „America Express”
Facebook

Andreea Bălan nu a vrut să rabde de foame

Așa cum se știe deja, regulile de la „America Express” nu sunt deloc ușoare. Cu un euro pe zi, concurenții trebuie să supraviețuiască pe tot parcursul competiției. Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au stabilit de la început strategiile și au știut cum să își împartă responsabilitățile pentru a ajunge cât mai aproape de finală.

Din sezoanele trecute, publicul știe că echipele vin acasă cu câteva kilograme în minus. Rucsacul greu, drumul de mii de kilometri, dar și hrana precară își pune mereu amprenta asupra concurenților. Ei bine, se pare că Andreea Bălan este fix opusul a ceea ce știam cu toții.

Vedeta a recunoscut că, spre deosebire de alții, ea s-a îngrășat în „America Express”, iar asta pentru că a avut o tehnică specială. Peste tot pe unde se caza, vedeta cerea mâncare. Uneori, pleca chiar și cu pachețel la ea.

„Am dormit pe unde am apucat, am mers mult pe jos, am alergat după mașini la autostop, am căutat cazări. Gândaci n-am mâncat, dar am mâncat răbdări prăjite, biscuiți și chec. Și chiar m-am îngrășat. În loc să slăbesc, m-am îngrășat. Primeam pachețel sau ceream la gazdele noastre dragi care ne cazau.”

@revistaego.ro Andreea Bălan a reușit să se îngrașe la America Express. Care au fost cele mai grele momente pentru ea și Andreea Antonescu: “Am plâns mult amândouă!”#andreeabalan #andreeaantonescu #americaexpress #asiaexpress #vedeteromania #vedete #emisiune #EGOromania #ego #EGOonline ♬ sunet original – www.EGO.ro

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.