Andreea Bălan ar putea fi într-o nouă relație. Vedeta pare să fie din nou îndrăgostită

Andreea Bălan, celebra cântăreață de muzică pop și dance pare să fie la începutul unei noi idile de dragoste. După ce a divorțat de George Burcea și ulterior a încheiat relația cu Tiberiu Argint, frumoasa blondină pare că ar fi într-un nou început de relație. 

Andreea Bălan a lăsat de înțeles pe contul său oficial de instagram că ar fi din nou îndrăgostită. Misterioasa vedetă ar putea avea noutăți în viața amoroasă.

Apariția Andreei Bălan pe instagram și mesajul postat de aceasta

În urma unei fotografii publicate pe contul său oficial de instagram, Andreea a dat de înțeles cum că ar fi din nou îndrăgostită. Vedeta a apărut îmbrăcată spectaculos în culoarea care simbolizează senzualitatea și iubirea. Aceasta purta o rochie roșie de senzație.

Frumoasa blondină avea o atitudine încrezătoare și părea să radieze de fericire. După două relații eșuate, să sperăm că artista și-a găsit dragostea adevărată. Mesajul pe care l-a postat cântăreața în descrierea fotografiei, a stârnit curiozitățile fanilor și i-a determinat pe aceștia să presupună că diva ar fi la început de drum cu o nouă cucerire.

                     „roșu=dragoste” , a scris Andreea Bălan pe instagram.

Andreea Bălan, din nou îndrăgostită? Mesajul subliminal transmis de artistă, pe Instagram. FOTO
Instagram

Andreea Bălan, plină de mister

Frumoasa și celebra artistă a divorțat de George Burcea, cu care are două fetițe. Apoi, aceasta a fost într-o relație cu Tiberiu Argint. Când părea că și-a găsit liniștea alături de acesta, relația lor s-a spulberat. Fanii au sperat ca aceasta să trăiască alături de el iubirea fără sfârșit.

Din păcate, însă, se pare că Andreea Bălan a avut ghinion pentru a doua oară. Vedeta trezește acum suspiciuni cu privire la relația ei amoroasă, întrucât mesajul artistei de pe instagram a stârnit o groază de idei și presupuneri din partea tuturor urmăritorilor săi. Oricum, cert este că vom sta cu ochii în patru, iar în cazul în care vom desluși misterul, cu siguranță veți afla și voi!

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.