Când vine vorba despre viața sa profesională, Andreea Bălan nu are de ce se plânge.

Vedeta se bucură de o carieră de succes. Pe lângă concertele pe care le are, aceasta face parte și din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”. De curând, aceasta mai poate fi urmărită tot pe Antena 1 în cadrul show-ului „America Express”.

Referitor la statusul său sentimental, Andreea Bălan preferă să nu facă foarte multe declarații cu privire la acest subiect. A luat decizia ca pe viitor să nu-și mai dezvăluie atât de mult din viața sa personală. Este de părere că s-a scris și s-a vorbit mult prea mult despre relațiile sale, motiv pentru care preferă să păstreze tăcerea când vine vorba de acest subiect:

Andreea Bălan: „Viața mea amoroasă a fost prea expusă și discutată”

Sursa: Social Media

„Tot universul se bazează pe iubire și noi suntem iubire. Statusul meu sentimental e extrordinar. Sunt foarte fericită și recunoscătoare cu tot ceea ce am în viața mea.

Îmi doresc să păstrez discreția asupra acestui subiect și să nu mai expun această parte a vieții personale. Cred că, de-a lungul timpului, viața mea amoroasă a fost prea expusă și discutată, de cele mai multe ori fără voia mea.” a declarat Andreea Bălan pentru Viva!

Mai mult decât atât, artista mărturisește că este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă.

„Da, de ce nu? Doar că, de fiecare dată când fac declarații despre subiect, a doua zi presa mă mărită.” a mărturisit artista pentru sursa citată anterior

Andreea Bălan s-a căsătorit în anul 2017 cu George Burcea. În urma mariajului lor au venit pe lume două fetițe, iar la cea de a doua naștere, Andreea a fost la un pas de moarte. Relația lor nu a fost una de lungă durată, având în vedere că au ajuns la divorț. Cu toate acestea, Andreea este împăcată cu ceea ce i s-a întâmplat și încearcă să le ofere fetițelor sale tot ce este mai bun și mai frumos.