Andreea Bălan este un exemplu viu de ambiție. Artista a trecut prin momente grele, dar și-a găsit mereu puterea de a merge mai departe. Acum câțiva ani, Andreea și-a văzut moartea cu ochii, iar de atunci a învățat să se bucure de fiecare moment. Vedeta nu a putut să uite acele clipe și, de fiecare dată, vorbește despre ele cu lacrimi în ochi.

Andreea Bălan a avut parte în viața ei de câteva momente tragice care au pus-o pe gânduri. Artista a trecut prin clipe de groază atunci când a ales să o aducă pe lume pe micuța ei, Clara. Andreea este o familistă desăvârșită și își iubește fetițele mai mult decât orice pe lumea asta. Ela și Clara sunt cele care îi fac viața mai frumoasă, dar nu poate uita nici chinurile prin care a trecut la nașterea mezinei.

Andreea Bălan, declarații despre boala care i-a schimbat viața. „Nu se întâmplă doar când naști prin cezariană”
Instagram

Andreea Bălan nu a vorbit niciodată de boala de care suferă

În urmă cu câțiva ani, Andreea Bălan a fost la un pas de moarte. Imediat după ce a născut-o pe Clara, artista a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au reușit să o stabilizeze, dar la o săptămână distanță, Andreea a ajuns din nou pe mâna lor. Vedeta a suferit atunci o hemoragie puternică care i-a pus viața în pericol. Atunci, Andreea Bălan a fost diagnosticată cu o boală incurabilă, dar despre care nu a dorit să vorbească nici până în momentul de față.

„Mi s-au administrat medicamente și cred că medicamentele m-au făcut să uit ceea ce s-a întâmplat cu cinci minute înainte. Un minut a durat resuscitarea. După ce m-au cusut, m-au redeschis pentru că am început să sângerez și au început să curețe tot ce era acolo.

(…)Întreaga echipă m-a salvat. Când m-am trezit, mi s-a spus ce s-a întâmplat, că am fost la un pas de moarte, dar mi-au comunicat și o veste mai proastă, pe care nu am făcut-o publică și nici nu o pot face.  Atunci mi-am dat seama că dacă nu am sănătate nu pot face nimic.

A fost îngrozitor, crunt. Este vorba despre o chestie pe viață. Poate odată o să spun despre ce este vorba, dar acum nu mă simt pregătită.”, a declarat Andreea Bălan, cu luni în urmă, în podcastul lui Cătălin Măruță.