Andreea Bălan a făcut senzație din nou pe internet cu noul clip pe care urmează să-l lanseze. Artista este din ce în ce mai îndrăzneață și mai determinată să aibă succes în ceea ce face. Așa că ultima apariție a ei în cel mai proaspăt clip a lăsat lumea cu gurile căscate. Andreea a filmat fără sutien dând târcoale unui bărbat, căruia nu i-a dezvăluit identitatea momentan, pentru că era cu spatele. ”Am crezut în basme” se numește piesa care se anunță a face furori în rândul fanilor. Nu cu mult timp în urmă, Andreea Bălan și-a anunțat fanii cu privire la un aspect foarte important pe rețelele de socializare.

Reclamă

Ieri a fost o zi mare pentru Andreea Bălan. Teaser-ul piesei pe care urmează s-o lanseze a fost publicat pe rețelele de socialziare. ”Am crezut în basme” este o melodie specială pentru Andreea Bălan, este o ”piesă de suflet despre mine, despre iubire și despre basm”. În unele momente în piesa cea nouă, Andreea Bălan apare extrem de senzuală, dar, în același timp, și angelică. De la mijloc în sus este goală, iar sânii îi sunt acoperiți cu ajutorul unei peruci.

Cum au reacționat fanii?

Fanii au remarcat imediat faptul că noua piesă a Andreei se afla și în vlogurile sale de pe YouTube. Acești s-au declarat a fi profund impreionați de evoluția Andreei Bălan într-un timp atât de scurt de la despărțirea de George Burcea. Așa că fanii i-au adresat numai cuvinte de laudă, atât pentru ea, cât și pentru piesă.

Reclamă

“Eram atât de sigură că melodia de la finalul vlogurilor tale este noua piesă 😍😍”, “Ești o Supermother!!!🌹”, “Ești una dintre cele mai talentate artiste pe care le-am auzit în România❤️ NOROC 🙏”, “Andreea, tu ești o mamă exemplară pentru fetițele tale și cea mai bună cântăreață.🎂”, “Foarte frumos! Abia aștept să văd piesa!😘😘😘” sunt cinci dintre comentariile lăsate de internauți pe canalul de YouTube al artistei.