Andreea Bălan a încins atmosfera în mediul online după ce a postat o fotografie mult prea fierbinte. Într-o ținută de casă foarte provocatare, artista le-a arătat fanilor de pe rețelele de scoializare ce are ea mai frumos.

Andreea Bălan se clasează în topul celor mai frumoase femei din România. Este foarte norocoasă, dat fiind faptul că nu doar talentul în muzică este punctul ei forte, ci și fizicul. Are un trup tras prin inel, la care râvnesc toți bărbații. Așa cum ne-a obinit de-a lungul timpului, Andreea Bălan este împătimită a ținutelor extravagante, super sexy, care îi pun în evidență formele foarte bine lucrate. Oriunde s-ar afla, blondina dă dovadă de fiecare dată de eleganță și rafinament.

Este o adevărată plăcere pentru fani să o privească pe jurata de la ”Te cunosc de undeva” de fiecare dată când apare pe micile ecrane. Niciodată nu și-a neglijat fanii și a fost meeu foarte sinceră și asumată în fața lor. Dovadă în acest sens stă legătura strânsă pe care o are cu aceștia și nu trece nici măcar o zi în care Andreea să nu-i pună la curent pe aceștia cu activitățile din viața ei, fie că se află acasă cu cele două fiice ale sale minuate, fie că se află pe platoruile de filmare.

De data aceasta, Andreea Bălan a ”dat din casă” mai mult decât o face în mod obșinuit. Arată demențial doar într-un set de lenjerie intmiă și nici nu putea să fie altfel. Fanii au fost în delir și au complimentat-o pe artistă cu vârf și îndesat.

Andreea Bălan a încins atmosfera cu o imagine provocatoare

Andreea Bălan a dat mințile tuturor bărbaților peste cap din nou. Nu mai este nicio urmă de îndoială în faptul că partenerul de viață al artistei este cel mai norcos bărbat. Cu o așa iubită, nici nu putea să fie altfel. Fanii au avut reacții pe măsură la vederea imaginii.

Andreea Bălan, cea mai hot ipostază! Artista și-a dezgolit decolteul mult prea mult / FOTO

„Cea mai mișto fotografie a ta!, Te-am întors în timp cu 19 ani!, Cea mai frumoasă poză din toate timpurile”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.