Artista a povestit cum reușește mereu să se mențină la același număr de kilograme, deși este un fan înrăit al dulciurilor

Este una dintre cele mai talentate și mai de succes artiste din România. Andreea Bălan are de zeci de ani de zile o carieră în domeniul muzical. Pe lângă acest lucru, este mama a două fetițe minunate. În ciuda programului încărcat, ea reușește mereu să își facă timp și pentru ea. 

De ani de zile Andreea Bălan își menține aceeași siluetă, trasă ca prin inel. Vedeta le-a povestit fanilor de pe Instagram cum reușește să se mențină, mai ales că mănâncă dulciuri destul de des. Iată care este secretul ei.

Andreea Bălan, secretul unei siluete trasă ca prin inel

Vedeta a povestit că nu-și refuză nicio poftă. Deși consumă destul de multe dulciurii, caloriile nici măcar nu au timp să se depună. Totul se datorează programului destul de activ pe care îl are.

Mai exact, faptul că zilnic are antrenamente de dans pentru concertele ei o ajută să se mențină la același număr de kilograme.

social media

”Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămână), masaj (de 3 ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a povestit Andreea Bălan pe pagina ei de Instagram.

Subiectul despre care Andreea Bălan refuză să mai vorbească

De-a lungul timpului, artista a fost întrebată dacă are operații estetice. Răspunsul ei a fost unul destul de tranșant.

,,Această întrebare mi se pune din 2003. Degeaba am explicat că nu am şi că fetiţa din André, cu codiţe şi fundiţe, a crescut şi s-a transformat într-o femeie care foloseşte anticoncepţionale. Întrebările tot au continuat în următorii ani până în ziua de azi.

social media

În ultimul timp am decis să nu mai răspund la astfel de întrebări. Mi se pare o totală lipsă de respect să mi se facă inventarul pe nedrept.”, a declarat Andreea Bălan acum mai mulți ani, potrivit informațiilor apărute în presă.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!