Cu toții știm faptul că anul care tocmai s-a încheiat nu a fost deloc blând cu Andreea Bălan. În ciuda tuturor greutăților pe care le-a întâmpinat pe toate planurile, artista și-a regăsit puterea să scape de rănile trecutului și să se concentreze pe ceea ce contează pentru ea cu adevărat în acest moment. Într-un clip postat pe YouTube, Andreea vorbește și despre planurile pe care le are pentru anul care tocmai a început.

Andreea Bălan are foarte mulți fani, iar aceștia au fost alături de ea și au susținut-o în cele mai dificile momente din viața ei. Știm cu toții că anul 2020 a fost unul de foc pentru artistă și că în viața ei au apărut foarte multe schimbări pe toate planurile.

Andreea Bălan, gândurile sale sincere despre anul 2020

În urmă cu aproximativ un an, Andreea Bălan și George Burcea își spun adio, urmând mai apoi multe luni extrem de grele în care cei doi și-au aruncat cuvinte extrem de dureroase și reproșuri. Andreea Bălan avea să rămână o mamă singură pentru două fetițe minunate, fapt ce a îmbărbătat-o și i-a oferit mult curaj și ambiție să se scuture de cenușă și să renască într-o femeie mult mai puternică și capabilă.

Problemele nu s-au oprit aici pentru Andreea Bălan. Artista s-a confrunat și cu probleme de sănătate, fiind nevoită să fie supusă unei operații la nivelul abdomenului. Operația a avut un real succes, iar Andreea a ieșit cu sufletul îmăcat din toată această stuaie neplăcută. Este de amintit faptul că în anul 2019, blondina a trecut prin clipe de coșmar. A fost la un pas de a-și pierde viața după ce a născut-o pe Clara. Problemele de natură medicală nu s-au orpit aici, pentru că vedeta a mai suferit încă două operații.

Andreea Bălan, dorințele pentru anul 2021

Lucrurile s-au așezat între timp în viața Andreei, iar problemele au dispărut una câte una. Așadar, Andreea Bălan mărturisește faptul că anul 2020 a fost plin de lecții de viață, însă și-a întărit ideea conform căreia viața este extrem de imprevizibilă și că niciodată nu poți ști la ce să te aștepți.

”Anul 2020 a fost haotic și imprevizibil și mi-am dat seama a nu știu câta oară că viața e impresviziblă, dar întodeauan există speranță și iubire după un lucru mai puțin plăcut”, a spus Andreea Bălan pe vlogul său de pe YouTube!

Cât despre anul care tocmai a început, Andreea Bălan își dorește un singur lucru cu ardoare, care este de foarte mare preț, și anume sănătate.

”Vă doresc sănătate, bani, ca să fie bine, fericire și iubire, dar sănătatea e pe primul plan!”, a mai adăugat artista pe YouTube!