Reclamă
Reclamă

Andreea Bălan a trecut de-a lungul anilor prin momente cumplite. De la stopul cardiac produs la nașterea Clarei, la divorțul și războiul pentru custodia fetelor, artista nu a avut o viață liniștită. 

Andreea Bălan a avut parte de mai multe probleme în viața personală, atât ceea ce ține de sănătate, cât și de viața de cuplu. Aceasta a reușit să se stabilizeze și să și-a găsit liniștea.

Pe plan personal o duce foarte bine, a participat recent la filmările pentru „America Express” și a avut parte de o experiență inedită alături de colega ei, Andreea Antonescu. Pe plan personal, are multă grijă de ea și de fetițele sale.

Social media

Artista și fostul ei soț, George Burcea, s-au războit în tribunal pentru custodia celor două fete, Ella și Clara. Judecătorul le-a oferit custodie comună, astfel că micuțele petrec timpul cu ambii părinți, dar, separat.

Reclamă

Andreea Bălan a mărturisit în cadrul unui interviu că se iubește mai mult. Totul vine după un lung proces de terapie și exerciții.

Corasonul? E bine corasonul! Pentru că important e să fii tu bine cu tine, să ai ‘self-love’ și încredere în tine și toate în jurul tău se așază. Dar asta e o înțelepciune pe care o atingem mai târziu în viață. 

Anul trecut și anul acesta, cel mai mult. Adică lucram cu mine, doar că după stopul cardiac, apoi după divorț și apoi în ultimii ani, cam așa. Iubirea de sine nu vine imediat, trebuie să lucrezi cu tine, e un proces mai lung.

Și nu neapărat ‘self-love’, ci bucuria de a trăi, de a lua fiecare lucru mărunt și a te bucura de tot ceea ce ai primit și tot ceea ce ți-a dat Universul.

Da, asta se întâmplă când ești mai tânăr, când încă nu ai așa multă experiență de viață, până în 30 de ani, se întâmplă. Și cred că mulți trec prin aceste sentimente, dar după aceea înaintezi în viață și începi să relativizezi și să îți dai seama că nu mai trebuie să te stresezi din orice.

Și că trebuie să le iei așa mai ușor, mai cu calm și să mai privești și partea plină a paharului. Și fiecare experiență mai puțin plăcută să îi schimbi un pic perspectiva și să o privești altfel. Și atunci parcă nu e așa de grav!”, a spus Andreea Bălan pentru Cancan.ro.

Reclamă
Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro