Andreea Bălan este artista care face furori de fiecare dată mediul online. Este mamă a două fetițe de minunate, însă pare că vedeta nici nu ar fi trecut prin două nașteri. Arată atât de bine încât dă clasă tuturor puștoaice de ziua de astăzi. Imaginile pe care cântăreața le postează în mediul online vorbesc de la sine, iar fanii acesteia nu ratează nicio ocazie în a-i spune cât de bine arată.

Nu este român să nu o cunoască pe Andreea Bălan sau măcar să fi auzit o dată una din melodiile sale. Artista a cucerit inimile tuturor încă de pe vremea în care era doar o puștoaică. Acum este o femeie în toată firea și se mândrește cu o carieră așa cum puțini au ocazia să aibă. Talentul nu este singurul ei punct forte, căci vedeta reprezintă combinația perfectă între carismă, talent și frumusețe.

Andreea Bălan are foarte multă grijă de felul în care arată, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Este atentă la ceea ce mănâncă și este foarte bună prietenă cu sala de fitness. Vedeta dă de fiecare dată lovitura atunci când se postează în mediul online în cele mai provocatoare ipostaze. Nu se sfiește să apară în fața fanilor săi în lenjerie intimă. Ce-i drept, are din plin cu ce se lăuda, este o mămică model pentru multe femei din țara noastră.

Andreea Bălan, apariție de senzație

Contrar faptului că Andreea Bălan a avut parte de evenimente nefericite în ultima vreme, atât în ceea ce privește sănătatea, cât și în ceea ce privește partea personală, cu ultimele puteri pe care le mai avea la purtător, frumoasa artistă a reușit să treacă cu succes peste toate greutățile vieții de care a avut parte până acum. Momentele dificile au dispărut și iată că a apărut soarele și pe strada artistei noastre. Iubirea făcut-o să renască și să dea uitării tot ce a fost negativ în viața ei.

Andreea Bălan a tăiat respirația tuturor fanilor după ce s-a afișat în lenjerie intimă! / FOTO

Așadar, Andreea Bălan are toate motivele să se simte o femeie fericită și împlinită. Cea mai recentă postarea a sa de pe Instagram a atras, din nou, admirația tuturor fanilor ei. Numai în lenjerie intimă, vedeta și-a etalat trupul tras prin inel.