Andreea Bălan urmează să facă o investiție uriașă în Dubai. Vedeta vrea să dea lovitura pe piața imobiliarelor și își caută o locuință în cosmopolitul oraș din Emiratele Arabe Unite. Cu banii pe care i-a câștigat din muzică, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” are în plan să își achiziționeze un apartament într-unul dintre zgârie-norii din oraș. În schimbul acestui moft va plăti o sumă colosală.

Andreea Bălan vrea să își cumpere un apartament luxos

Piața imobiliarelor din Dubai atrage tot mai mulți investitori de la noi din țară. Printre cei interesați de o locuință în luxosul oraș din Golf se numără și celebra Andreea Bălan. Vedeta a mers personal până în Dubai pentru a viziona trei apartamente, toate situându-se la etajele superioare ale impunătoarelor clădiri de sticlă. Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!” ține neapărat ca noua ei locuință să aibă o vedere panoramică ce îți taie respirația.

Sursa: Social media

Andreea Bălan a povestit că se gândește ca măcar câteva luni pe an, în timpul iernii, să le petreacă în Dubai, iar în restul anului să ofere apartamentul spre chirie, pentru a obține un venit pasiv.

„Am vizitat trei apartamente și mi-au plăcut foarte mult pentru că erau la etaje superioare. Am văzut câteva imobile la etajul 63 și vederea era superbă.

Din ce în ce mai multe vedete de la noi își achiziționează locuințe în Dubai

Andreea Bălan nu este singura vedetă din România care alege Dubaiul pentru investiții imobiliare. De curând, Larisa Udilă și soțul său, Alexandru Ogică, și-au achiziționat și ei o locuință acolo. Vedeta ar fi cheltuit sute de mii de euro pe proprietatea achiziționată.

Larisa Udilă a scris pe rețelele scociale un mesaj prin care și-a anunțat prietenii virtuali că ea și soțul sunt extrem de fericiți de achiziția făcută.

„Suntem cei mai fericiți ! Primăvara aceasta ne-am îndeplinit visul de a porni toate demersurile pentru cumpărarea unui apartament in Dubai

După ce am văzut Dubaiul, după ce am văzut că în Dubai anumite lucruri nu sunt permise nici adulților, nici copiilor, cred că Dubaiul este alegerea. Mi-aș dori ca Milan să crească aici și cred că ar avea o copilărie extraordinar de frumoasă. Strict la el mă gândesc”, le-a mărturisit Larisa Udilă urmăritorilor ei, pe InstaStory.”, a spus Larisa Udilă pe Instagram, miilor de urmăritori.