Andreea Antonescu era însărcinată când a participat „America Express”.

Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată despre sarcina Andreei Antonescu, la „Xtra Night Show”. Artista era însărcinată când au participat în competiția „America Express”. Jurata de la „Te cunosc de undeva!” a vorbit despre întreaga experiență.

La mai bine de o lună de când Andreea Antonescu a anunțat că este însărcinată, prietena ei de-o viață, Andreea Bălan, a făcut primele declarații pe această temă. Cele două au fost împreună în competiția „America Express”, chiar înainte ca artista să facă marele anunț.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care Andreea Bălan nu a mers cu Petrișor Ruge în „America Express”. Vedeta a mărturisit totul

Andreea Bălan, declarații despre sarcina Andreei Antonescu

Celebra cântăreață susține că nu a știut despre sarcină în timpul competiției și este de părere că nici viitoarea mămică nu știa că este însărcinată la acea dată. Totodată, având în vedere contextul amoros controversat în care se află Andreea Antonescu, prietena ei a menționat că bebelușul „este o binecuvântare”.

Nu (n.r. nu știa că e însărcinată), dar cred că nici ea nu știa. Cred că a aflat când s-a întors. Cred că nu știa, că dacă știa, cred că nu venea. (…) Un copil este o binecuvântare, așa că dacă a trecut prin acele experinețe în America Express …”, a spus Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Sursa: Social Media

Andreea Antonescu a rămas însărcinată cu noul ei iubit, dar în acte era încă soția lui Traian Spak. Cei doi erau separați de 4 ani, dar nu și în acte. Luna trecută, afaceristul a anunțat că va veni în România, pentru a semna actele de divorț.

Cel mai greu moment în „America Express”

Deși a reușit să ducă până la bun sfârșit proiectul de televiziune, Andreea Antonescu a trecut prin experiențe grele, mai ales pentru o femeie însărcinată. Andreea Bălan a mărturisit care au fost momentele în care au vrut să plece din competiție.

„Câteva momente aufost în care am vrut să revin acasă, din cauza mizeriei. Mizeria ne-a terminat pe toți. Trebuia să dormim la oameni acasă, doar că tot oamenii cu posibilități reduse te cazau. (…) Mizeria nu are de-a face de multe ori cu sărăcia și nimeream în locuri foarte dificile, dar ne-am mobilizat și am făcut abstracție.”, a mai dezvluit celebra cântăreață.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.