Andreea Bălan este o cântăreață, dansatoare, precum și o vedetă de televiziune, foarte îndrăgită de către publicul larg. Cu o apariție încântătoare și o voce de excepție a reușit să se facă cunoscută la nivel global. Andreea Bălan s-a căsătorit cu cel care a fost partenerul său de viață de 4 ani și tatăl celor două fetițe, George Burcea.

Ceremonia religioasă a fost celebrată odată cu botezul fiicei cele mici, iar toți cei care au fost prezenți la acest eveniment s-au simțit minunat.

Andreea este foarte mandră de tot ceea ce a realizat până acum pe plan profesional dar și familial și vede această nunta ca o încununare de succes. La nunta sa, Andreea a îmbrăcat o rochie absolut spectaculoasă iar prin prezența ei a oferit o surpriză deosebit de plăcută tuturor invitaților.

Tinerii căsătoriți au două fetițe minunate Ella Maria și Clara. Andreea a dus cu greu la sfârșit cea de-a doua sarcină și a fost extrem de îngrijorată, însă Dumnezeu a ajutat-o să aducă pe lume încă o fetiță sănătoasă și frumoasă.

Ea a fost mereu deschisă să vorbească despre acest subiect și despre viața ei personală cu fanii pentru că aceștia i-au fost mereu alături și i-au oferit sfaturi folositoare.