Artista s-a transformat complet în ultima perioadă, fiind gravidă în 5 luni

Andreea Antonescu a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că este însărcinată. Vedeta nu si-a expus relația pe care o are de ceva timp cu unul dintre jurnaliștii cunoscuți din România. Astfel, șocul a fost și mai mare pentru fanii cântăreței atunci când a dezvăluit că urmează să devină mamă din nou.

Vedeta este în culmea fericirii

Andreea Antonescu se bucură din plin de aceste momente. Cântăreața este însărcinată cu al doilea copil și are alături un bărbat care o iubește. Artista a plecat în urmă cu câteva săptămâni în America, iar până în prezent nu a revenit. Andreea a locuit acolo vreme de câțiva ani alături de soțul și fiica ei.

Chiar dacă este pe cale să își întemeieze o familie, vedeta nu a reușit încă să divorțeze de fostul partener. Cel mai probabil acesta este unul dintre motivele pentru care șederea ei în America este atât de lungă.

De altfel, artista a plecat peste Ocean alături de fiica ei, Sienna Spak. Micuța a petrecut o parte din vacanță alături de tatăl ei care a rămas în Statele Unite. Traian Spak a amânat mereu revenirea în România, astfel că, Andreea nu a putut obține divorțul.

Cât de mult s-a schimbat cântăreața în ultimele luni?

Sursa foto: Instagram

Andreea Antonescu este destul de rezervată în declarații atunci când vine vorba de viața ei privată. Drept dovadă, doar apropiații artistei au știut de relația pe care aceasta o are cu iubitul ei. Vestea că este gravidă a fost dată în urmă cu câteva săptămâni.

Andreea s-a transformat pe parcursul celor 5 luni de sarcină. Ca la orice viitoare mămică, semnele prezenței sarcinii sunt mai mult decât vizibile. Mai ales la nivelul bustului,modificările sunt mai mult decât clare. Andreea își poartă cu mare bucurie sarcina. Vedeta radiază de-a dreptul în toate fotografiile pe care le postează pe internet.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.