După ani de speculații pe tema separării de tatăl fetiței sale, Andreea Antonescu a hotărât să dezvăluie public faptul că a intentat divorțul. Decizia, conform spuselor artistei într-un interviu acordat Viva!, a fost de comun acord, în termeni amiabili.

Cântăreața susține că deși zvonurile existau de acum patru ani, intentarea divorțului nu a avut loc decât cu câteva luni în urmă, motiv pentru care nu înțelegea de ce se insistă pe subiect și mai ales de ce trebuie să se justifice în fața oamenilor care nu o credeau oricum.

Andreea Antonescu a preferat de-a-lungul timpului să păstreze discreția în ceea ce privește viața familială, însă în ultimul timp presiunea publicului a fost tot mai mare și astfel a recunoscut că între ea și fostul soț a rămas doar „o relație de prietenie și… procedura birocratică”. Astfel, motivul divorțului fiind acela că planurile lor nu mai sunt comune și prin urmare fiecare trebuie să-și urmeze visurile liber, având în vedere că timpul petrecut separat a determinat dezvoltare fiecăruia în mod diferit.

Decizia de a divorța, după declarația artistei, a fost luată la inițiativa ei, însă divorțul nu s-a pronunțat încă din lipsă de timp, ambii fiind prea ocupați pe plan profesional.