În ciuda faptului că Andreea Antonescu și soțul ei mai formează un cuplu de foarte mult timp, în cazul acestora, divorțul nu s-a finalizat. Pe lângă acest lucru, niciunul dintre ei nu a reușit să își refacă viața. Împreună cu acesta are și un copil, iar, de curând, a făcut declarații despre fostul ei partener de viață, Traian Spak, și despre ceea ce are de gând să facă legătură cu acesta.

Andreea Antonescu și Traian Spak și au spus adio în urmă cu mai mulți ani din cauza faptului că între a exista o tensiune provenită din cauză că, în majoritatea timpului, cei doi se aflau departe unul față de altul. Mai exact, artista locuia pe acea vreme în America, iar soțul său locuia în România.

Când nimeni nu se aștepta, cei doi au încheiat relația. Cu toate acestea, cei doi foști parteneri de viață încă sunt căsătoriți în acte. Așadar, pe lângă faptul că fiica lor este motivul pentru că care ei vor rămâne legați pentru toată viața, aceștia încă nu și-au încheiat socotelile nici în ceea ce privește separarea definitivă, din toate punctele de vedere.

Când va avea de gând Andreea Antonescu să divorțeze de Traian Spak?

Din cauza faptului că nici până în ziua de astăzi nu au divorțat legal, unii sunt de părere acest lucru se bazează pe faptul că între cei doi au rămas socoteli care nu au fost încheiate la momentul potrivit și că, în ciuda declarațiilor lor, încă mai au sentimente unul față de celălalt. Andreea Antonescu a oferit detalii despre toată această situație și a menționat care este motivul adevărat pentru care nici până acum divorțul nu s-a finalizat.

„Nu s-a schimbat nimic, decizia mea rămâne fermă în continuare… cauza amânării a fost acest an care ne-a schimbat tuturor cursul vieții”, a spus artista.

Se pare că Andreea Antonescu este hotărâtă să meargă până în pânzele albe pentru a pune capăt definitiv relației. În acest moment, artista mărturisește că simte o presiune asupra ei din cauza acestui lucru de care dorește să se elibereze cât mai repede, pentru ca lucrurile să se așeze viața ei.

„Nu mă simt împăcată. În general, când încep un lucru îmi place să-l duc la bun sfârșit, dar îmi dau seama că nu ține de noi să finalizăm acum”, a mai adăugat ea.

Andreea Antonescu mai are de gând să divorțeze de Traian Spak? ”Nu mă simt împăcată”

Cei doi mai păstrează legătura?

Chiar și în asemenea condiții, cei doi foști soți păstează legătura și comunică des, ba chiar au o relație de prietenie. Bineînțeles, fiica lor, Sienna, este motivul pentru care încă mai păstrează o legătură strânsă.

„Suntem în relații foate bune, vorbim des la telefon, Sienna fiind cu mine în București, așa că este normal să comunice cu tatăl ei. Iar eu sunt mereu acolo. În plus, el este cel care o răsfață mai mult pe Sienna, iar eu sunt părintele care trebuie să rămână mai rațional, așa că și aici avem destule discuții”, a declarat Andreea Antonescu.