Artista și-a lăsat fanii muți de uimire cu ultima apariție din mediul online

Cu siguranță o generație întreagă își amintește de pictorialul sexy al Andreei Antonescu din anii 2000. Vedeta a încasat atunci o sumă uriașă pentru a se afișa provocator în fața cititorilor revistei pentru bărbați. Acum, la ani de la acel moment, Andreea Antonescu a repetat ședința. De De data aceasta însă, cântăreața este gravidă în câteva luni.

Andreea Antonescu, pictorial nud în timpul sarcinii

A devenit o adevărată modă pentru femeile însărcinată să fie protagonistele ședințelor foto tematice. O astfel de sesiune de realizare a pozelor ajunge la câteva sute de euro bune. Cu toate acestea, fotografii sunt solicitați la greu pentru acestea.

Social media

Andreea Antonescu a vrut să bifeze o ședință foto înainte cu câteva săptămâni de a deveni mamă. Cântăreața a optat pentru a realiza fotografii cu burtica la vedere.Una dintre imagini a reușit însă să stârnească uimirea internauților. Andreea s-a lăsat fotografiată fără haine.

Cum era de așteptat, fanii vedetei din mediul online au reacționat imediat. Andreea a avut parte de numeroase complimente și aprecieri. Au existat însă și câteva voci critice la adresa gestului ei.

Cum a reușit să rămână la o greutate normală pe timpul sarcinii

Andreea Antonescu mai are doar câteva săptămâni și va aduce pe lume cel de al doilea copil. Artista a reușit să se mențină la o greutate normală și să nu acumuleze multe kilograme în această perioadă. Pentru acest lucru, jumătatea trupei Andre a făcut multă mișcare. Andreea a fost la Pilates chiar și în primele luni de sarcină. De asemenea a avut un program de mers pe jos zilnic.

Totodată, Andreea are extrem de multă grijă și la alimentație.Vedeta a divorțat recent de bărbatul alături de care a stat ani buni. Ea și Traian Spak au împreună o fiică.

Pentru moment, micuța Sienna a rămas alături de tatăl ei în Statele Unite ale Americii.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.